Δείτε τι λένε τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Κρόνος σε ωθεί να κλείσεις και τους τελευταίους λογαριασμούς σου με κάποια πρόσωπα που ήθελαν να λέγονται φίλοι σου. Καταλήγοντας όμως στις αποφάσεις σου ίσως πρέπει να σκεφτείς και τις δικές σου ευθύνες σε αυτήν την υπόθεση. Όταν για «κοινωνικούς» λόγους υιοθετείς μια υποκριτική συμπεριφορά, το πιθανότερο είναι να εισπράξεις από τους άλλους μια υποκρισία!

Ερωτικά
Δίνεις τόσο μεγάλη σημασία στην κοινωνική σου εικόνα, που οι άλλοι σχηματίζουν την εντύπωση ότι βάζεις τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα. Η πραγματικότητα βέβαια μπορεί να είναι πολύ διαφορετική αλλά είναι στο χέρι σου να τους διαψεύσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να διαφοροποιηθείς από τον «μέσο όρο» και σίγουρα σου δίνει το πλεονέκτημα στον χώρο των ιδεών. Στην πράξη όμως και πολύ περισσότερο στην καθημερινότητά σου, συχνά αδικείς τον εαυτό σου. Οι διαδοχικοί πειραματισμοί σου και η μάλλον προκλητική συμπεριφορά σου, έχουν σαν αποτέλεσμα να ξεχωρίζεις μεν αλλά ως… μαύρο πρόβατο!

Ερωτικά
Λες ότι το θέμα της ελευθερίας θα είναι για σένα πάντα σημαντικό, αυτό όμως ισχύει όταν θεωρείς ότι κάποιος/α πάει να σου την στερήσει. Αντίθετα, αν πρόκειται για μια δική σου απόφαση μπορείς να αντέξεις ακόμη και την πιο. καταπιεστική σχέση!

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναπτύξεις τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα αλλά και να εμψυχώσεις όποιον ή όποια βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Μην θεωρήσεις όμως ποτέ ότι όλα αυτά θα έχουν σώνει και καλά κάποια υλικά ανταλλάγματα. Εκείνο που κερδίζεις είναι η ψυχική σου γαλήνη και βέβαια το να τα έχεις καλά με την συνείδησή σου.

Ερωτικά
Το να «φτιάχνεις» τα πράγματα όπως θα ήθελες να είναι, σε φέρνει βέβαια πιο κοντά στην ευτυχία αλλά αφού ξέρεις από την αρχή ότι εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί διαμαρτύρεσαι όταν οι προσδοκίες σου διαψεύδονται;

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *