Δείτε τι λένε τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το να αντιδράς στα νέα δεδομένα και να «ταμπουρώνεσαι» σε παρωχημένες αντιλήψεις, δεν σε βοηθά σε τίποτα, ίσα-ίσα που αυξάνει τις εντάσεις. Αντίθετα, ο Ουρανός θα σε ανταμείψει με διακριτά οφέλη, αν μπεις στον κόπο να καταλάβεις ότι για να πετύχεις τα καλύτερα για σένα, πρέπει να είσαι έτοιμος/η να εγκαταλείψεις ένα παρελθόν που δεν σου ταιριάζει!

Ερωτικά
Σου αρέσει να νοιάζεσαι για τον άνθρωπο σου και βέβαια να νοιάζεται κι εκείνος για σένα. Σε αρκετές περιπτώσεις όμως αυτό το «νοιάξιμο» γίνεται «πνίξιμο», με αποτέλεσμα να υπάρξει μια απομάκρυνση που (κακώς) σου φαίνεται ακατανόητη.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει δραστήριο/α κι έτοιμο/η να ανταποκριθείς σε κάθε πρόκληση. Πιθανότατα βέβαια να υπάρξουν κάποιες αντιδράσεις ή ενστάσεις σε αυτά που θα δρομολογήσεις αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να συνθέσεις τις αντιθέσεις πετυχαίνοντας ένα πληρέστερο αποτέλεσμα. Κι όσο για την… ώρα της ξεκούρασης, μην ανησυχείς, θα έρθει κι αυτή!

Ερωτικά
Νομίζεις ότι με την γενναιοδωρία σου θα «κρατήσεις» κοντά σου τον άνθρωπό σου αλλά το να βασίζεις την σχέση σου αποκλειστικά και μόνο σε υλικά ανταλλάγματα, δεν την προστατεύει. Μόλις τελειώσουν οι προσφορές, τελειώνει και ο «έρωτας»..

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Άρης σε καλεί να αναλάβεις δράση κι όσο πιο έγκαιρα πάρεις το μήνυμα, τόσο το καλύτερο για σένα. Γιατί σε αυτήν την φάση αν επιλέξεις να παραμείνεις σχετικά αδρανής, θα «εισπράξεις» τελικά μια ένταση από τους άλλους, ικανή να σε ταράξει ή να σε κάνει έξω φρενών! Αντίθετα, αν δουλέψεις περισσότερο ή αθληθείς, τότε θα ανταμειφθείς με άμεσα και σπουδαία αποτελέσματα.

Ερωτικά
Ένα από τα αδύνατα σημεία σου, που δεν σε βοηθά να νοιώσεις ευτυχής, είναι το ότι σκέφτεσαι περισσότερο από όσο πρέπει. Η εγκεφαλικότητα είναι μεν πολύτιμη σε πνευματικές αναζητήσεις ή την δουλειά σου, στον έρωτα όμως είναι μάλλον εμπόδιο.

 

 

Δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *