Δείτε τι λένε τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο!

ΚΡΙΟΣ

Μια κόντρα με ένα άτομο από το περιβάλλον της δουλειάς ενώ σε άλλη φάση θα σας προκαλούσε μεγάλο εκνευρισμό και ένταση, αποφασίζετε να μπείτε στη θέση του και να δείξετε κατανόηση στον τρόπο συμπεριφοράς του, οπότε εξομαλύνεται η κατάσταση άμεσα. Τελικά όταν είστε συγκαταβατικοί, το καλό που κάνετε το εισπράττετε πρώτα εσείς κι έπειτα οι άλλοι.

Θέλετε να φύγετε σε μια παραλία και να ξεχάσετε τα προβλήματά σας δίχως να σας προβληματίζει κανείς και τίποτα. Αφήστε πίσω σας κάθε τι που σας προκαλεί άγχος και κούραση και είτε φύγετε εκτός πόλης είτε μείνετε, κλειδώστε το μυαλό σας κι επικεντρωθείτε σε ό, τι σας ηρεμεί και σας ανεβάζει τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια νέα συνάντηση σας προκαλεί εκνευρισμό καθώς δεν μπορείτε να δεχτείτε το σνομπισμό των άλλων κι ενδεχομένως να ξεκινήσει μια διαμάχη, αλλά στην πορεία θα διαπιστώσετε πως ήταν λανθασμένη η πρώτη εντύπωσή σας. Μια νέα φιλία μπορεί να σας προσφέρει περισσότερα απ’ όσα φαντάζεστε, οπότε μη βιάζεστε να την απορρίψετε με την πρώτη ματιά.

Την Κυριακή, είναι κατάλληλη μέρα για να την αφιερώστε στα μέλη της οικογένειας και ειδικά σε αυτά που είναι μεγαλύτερης ηλικίας. Κανονίστε μια έξοδο σε μια όμορφη τοποθεσία συνδυάζοντας καλό φαγητό και βόλτες, ώστε να αλλάξουν παραστάσεις και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάποιο ταξίδι που προκύπτει από το πουθενά σας βγάζει εκτός προϋπολογισμού, αλλά είναι για καλό καθώς μπορεί να προκύψει μια νέα πηγή εσόδων που θα εκτινάξει τα έσοδά σας στα ύψη. Προσπαθήστε να κρατήστε μια ρέγουλα και μη σας πιάνουν τα χουβαρνταλίκια, ώστε να γυρίσετε πίσω ήρεμοι.

Η σχέση σας με το σύντροφό σας χρειάζεται μια ώθηση καθώς έχετε ψιλοχαθεί το τελευταίο διάστημα λόγω υποχρεώσεων και διαφορετικών ωραρίων δουλειάς, οπότε αφιερώστε την Κυριακή ένα ρομαντικό δείπνο κι αφήστε απ’ έξω καθημερινά θέματα που σας ζορίζουν. Θυμηθείτε και πάλι που και πως γνωριστήκατε και ξαναβιώστε τις εποχές του υπέρμετρου πάθους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανεκπλήρωτος έρωτάς σας για κάποιο πρόσωπο σας προκαλεί μια μελαγχολική διάθεση και δεν έχετε όρεξη για πολλά – πολλά. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και βγείτε να διασκεδάσετε με φίλους, γιατί προβλέπεται ένα αρκετά ενδιαφέρον διήμερο για την ερωτική σας ζωή, αρκεί να είστε ανοιχτοί για νέες γνωριμίες. Μην κλαίτε τη μοίρα σας για καταστάσεις που δεν είναι στο χέρι σας να τις αλλάξετε.

Μια αναπάντεχη συνάντηση την Κυριακή, σας γεμίζει με χαρά κι ενθουσιασμό κι ενδεχομένως να σας γίνει μια πρόταση για μια εξόρμηση που θα σας βοηθήσει να ξελαμπικάρετε. Ακολουθήστε δίχως να σκέφτεστε τα έξοδα, καθώς σας χρειάζεται σωματική και κυρίως ψυχική ξεκούραση άμεσα.

Διαβάστε τις προβλέψεις για τους Λέοντες, τους Παρθένους, τους Ζυγούς και τους Σκορπιούς στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *