Δείτε τι λένε τα ζώδια για την καινούργια εβδομάδα

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Από σήμερα ανοίγει ένας νέος κύκλος γνωριμιών και κοινωνικότητας, που μπορεί να συνδυαστεί και με την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Ακόμη είναι πιθανόν να συνδράμεις στην προσπάθεια ενός φίλου ή μιας φίλης, παίρνοντας «μερίδιο» από μια ενδεχόμενη διάκριση του/της. Παράλληλα, ο ενεργός Ερμής σε καλεί να μην αγνοήσεις τις λεπτομέρειες σε μια ενδεχόμενη συμφωνία σου.

Ερωτικά
Μια συνάντηση στον χώρο της εργασίας σου μπορεί να αλλάξει άρδην τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή αλλά πρόσεξε μήπως γίνει αφορμή κι αιτία για ζήλιες ή ανταγωνισμούς που εκτός των άλλων θα επηρεάσουν και τις εργασιακές σου σχέσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές να έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο, που μπορεί να σου «ανοίξει πόρτες» και γενικότερα να σε βοηθήσει να δικτυωθείς. Μπορείς ακόμη να επιδιώξεις μια συνεργασία με σκοπό την επίτευξη ενός σημαντικού στόχου. Παράλληλα, ο ενεργός Ερμής σε καλεί να ρυθμίσεις κάποια τεχνικά ζητήματα που σχετίζονται είτε με την εργασία σου, είτε γενικότερα με τον εξοπλισμό σου.

Ερωτικά
Η καρδιά σου κτυπά… πιο δυνατά κι ίσως ήρθε η στιγμή να ξεπεράσεις τους όποιους ενδοιασμούς σου και να διεκδικήσεις το μερίδιο ευτυχίας που σου αναλογεί. Το θέμα όμως είναι αν είσαι πραγματικά έτοιμος/η να διαχειριστείς και μια ενδεχόμενη «ήττα»

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Μπαίνεις σε μια περίοδο όπου οι σπουδές, τα ταξίδια και οι νομικές υποθέσεις θα έχουν την «μερίδα του λέοντος» στις εξελίξεις, ίσως μάλιστα να πάρεις κάποια σημαντική πρωτοβουλία ύστερα από την παρότρυνση ενός γνωστού ή συγγενή. Παράλληλα, ο ενεργός Ερμής σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε κάποιες ιδιαίτερες λεπτομέρειες που αφορούν στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης σε καλούν να «στήσεις» την ερωτική σου φωλιά και να απολαύσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, θα έχεις σίγουρα τις ευκαιρίες σου αλλά η… μονιμότητα δεν είναι επί του παρόντος!

 

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *