Δείτε τι λένε τα ζώδια για την 1η μέρα του νέου μήνα

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα σε καλεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο «ξεσκεπάζοντας» δόλιες πρακτικές που στρέφονται εναντίον σου. Επιπλέον είναι σκόπιμο να λάβεις όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να προλάβεις μια ενδεχόμενη ίωση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου και ίσως χρειαστεί να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές.

Ερωτικά
Ο ανάδρομος Ερμής ίσως σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου με το οποίο μπορεί να υπάρξει μια ευτυχής συνέχεια! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, η Αφροδίτη σου προσφέρει όλα τα εχέγγυα για να χαρείς τον έρωτα σου όπως επιθυμείς.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, αφού πολλά από αυτά που συμβαίνουν γύρω σου απευθύνονται σε σένα! Έτσι λοιπόν φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, επιστρατεύοντας όλες τις αρετές σου. Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο ενδέχεται να συμβάλλει σε καταστάσεις που χρήζουν άμεσης παρέμβασης κι αναφέρονται σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Ο Άρης σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες ώστε να ξεμπλοκάρεις μια υπόθεση που σε ταλαιπωρεί αλλά για την ώρα είναι δύσκολο να πάρεις την σωστή απόφαση. Επιπλέον, κάποιος/α προσπαθεί να σε κατευθύνει προς εκεί που τον/την συμφέρει!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή αδιαθεσία, κάτι όμως που θα σου δώσει το έναυσμα για να ασχοληθείς πιο σοβαρά με την υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον φαίνεται πως χρειάζεσαι ξεκούραση κι ίσως είναι καλό να περιορίσεις για λίγο την εξωστρέφειά σου και την ανάγκη σου για επικοινωνία, μένοντας μόνος/η και δίνοντας προτεραιότητα στις εσωτερικές αναζητήσεις σου.

Ερωτικά
Έχεις την τάση να ασχοληθείς με τα προβλήματα των άλλων και βέβαια μπορείς να βοηθήσεις αλλά μέχρις ενός ορίου. Σε διαφορετική περίπτωση, σύντομα θα διαπιστώσεις ότι όχι μόνον δεν εκτιμήθηκαν οι προσπάθειες σου αλλά εσύ είσαι που φταις για όλα!

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *