Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο αφήνει ανοικτά όλα τα «μέτωπα», ίσως μάλιστα να δημιουργήσει και νέα σε σχέση με σημαντικούς τομείς της ζωής σου (καριέρα, οικογένεια, σχέσεις). Καλείσαι λοιπόν να αναδείξεις το μοναδικό σου ταλέντο να δίνεις λύσεις σε δύσκολες υποθέσεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να δυσκολέψεις από μόνος/η σου τα πράγματα!

Ερωτικά
Οι καταστάσεις εναλλάσσονται κι ίσως να δυσκολευτείς να βγάλεις συμπέρασμα για τις πραγματικές προθέσεις ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει. Να θυμάσαι όμως ότι συχνά μια ανθρώπινη συμπεριφορά υποδηλώνει το αντίθετο από αυτό που δείχνει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Άρης σε καλεί να δρομολογήσεις άμεσα τα σχέδιά σου, χωρίς να υπολογίσεις το αν και ποιοι/ες συμφωνούν με αυτά. Με όπλο τον αιφνιδιασμό, μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε ελάχιστο χρόνο και δεν πρέπει να αφήσεις να πάει χαμένη μια τέτοια ευκαιρία. Βρες όμως και μια στιγμή να ξεκουραστείς, αφού αν υπερβείς τις αντοχές σου, ο οργανισμός σου δεν θα αντέξει.

Ερωτικά
Πάνω που νόμιζες ότι ένα θέμα είχε κλείσει οριστικά, τα δεδομένα σε αναγκάζουν να το επανεξετάσεις. Ωστόσο και πάλι δεν θα είναι εύκολο να καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα, οπότε άφησε τον χρόνο να κυλήσει μέχρι να «μιλήσει» η καρδιά σου!

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η κατάσταση στα εργασιακά σου δείχνει να είναι «πολεμική» κι ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις δικαιώματα που μέχρι χθες έδειχναν αυτονόητα. Αν δεις όμως ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα συνεννόησης, μην διστάσεις να κάνεις μια νέα αρχή, αφού ο Άρης σε ευνοεί. Φρόντισε όμως να ψάξεις καλά ένα οικονομικό θέμα, που φαίνεται να έχει κάποιες κρυφές πτυχές.

Ερωτικά
Όλα είναι ανοικτά κι αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Φλερτ θα υπάρξουν και στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση αλλά σε αυτήν δες το κυρίως σαν… εμψύχωση!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *