Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο δημιουργεί νέα δεδομένα σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου (καριέρα, σχέσεις, οικογένεια), καλώντας σε να διαπραγματευτείς με άλλους «παίκτες» και να εξετάσεις κάθε εναλλακτική λύση που μπορεί να σου προσφέρεται. Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιό σου μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις κάτι πολύτιμο ή να μάθεις μυστικά, που θα σε… εκπλήξουν!

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση είναι δύσκολο να κρατήσεις τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή και το ευκολότερο θα ήταν να… πας για άλλες πολιτείες! Προσπάθησε όμως πρώτα να δεις μήπως η σχέση σου μπορεί απλά να ανανεωθεί, χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να αποκαλύψεις ή να αποκρυπτογραφήσεις γρίφους και μυστήρια. Καλό θα ήταν όμως να μην εξαντλήσεις τις διερευνητικές σου τάσεις μόνον σε σχέση με την καθημερινότητά σου και τα άτομα που σε περιβάλλουν αλλά να στοχεύσεις και σε κάτι πιο «υψηλό» που κινείται στην πνευματική σφαίρα.

Ερωτικά
Η καχυποψία σου «κτυπάει κόκκινο» αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις απαραίτητα δίκιο. Πολλές φορές το μυαλό σου παίζει παιχνίδια και φτιάχνει σενάρια που όσο κι αν τα στοιχεία τα «επιβεβαιώνουν», τελικά απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο αναζωπυρώνει ένα οικονομικό θέμα, το οποίο φαίνεται να λαμβάνει και νομικές διαστάσεις, αφού σε αυτήν την φάση κάθε συνεννόηση δείχνει δύσκολη! Γενικότερα, ο Άρης δυσκολεύει τις συνεργασίες σου αλλά παράλληλα μπορεί να αναζωογονήσει την δίψα σου για μάθηση και να σε ωθήσει να ξεκινήσεις κάτι που σκεφτόσουν από καιρό.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ο Ουρανός ευνοεί κάθε νέο ξεκίνημα, ίσως μάλιστα με απρόβλεπτο ή παράδοξο τρόπο! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να προκαλέσει μια ξαφνική ρήξη ή στην καλύτερη περίπτωση να αλλάξει το πλαίσιο και τα δεδομένα της

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *