Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει έτοιμο/η να ανταποκριθείς σε κάθε νέα πρόκληση, δείχνοντας μάλιστα τον καλύτερο εαυτό σου, αφού τα πράγματα μπορεί να μην είναι εύκολα. Παράλληλα, ο Άρης μπορεί να συμβάλλει στο «σπάσιμο» μιας συνεργασίας αλλά και στην αναζήτηση νέων υποστηρικτών, ενώ «παίζει» δυνατά και το ενδεχόμενο μιας νομικής αντιπαράθεσης.

Ερωτικά
Το συναίσθημά σου ξεχειλίζει και η ημέρα αναμένεται να έχει πολλές συγκινήσεις αλλά αν δεν ορίσεις τις προτεραιότητές σου, ενδέχεται να ταλαιπωρήσεις τους άλλους με κάποιες ιδιοτροπίες που δεν έχουν λογική! Κράτα λοιπόν πιο γερά το «τιμόνι» σου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Άρης σε καλεί να αναλάβεις δράση, ώστε να διεκπεραιώσεις κάποιες υποθέσεις που δεν παίρνουν αναβολή. Το «καμπανάκι» κτυπά κυρίως για τα επαγγελματικά σου αλλά ενδέχεται να αντιμετωπίσεις και τεχνικά προβλήματα ή ζημιές στον εξοπλισμό σου. Αν μετακινηθείς ή ταξιδέψεις, πρόσεξε μην ταλαιπωρηθείς πέραν του δέοντος, ακολουθώντας μια μάλλον άγνωστη διαδρομή.

Ερωτικά
Οι καταστάσεις εναλλάσσονται και μάλιστα απότομα! Έτσι, δεν αποκλείεται να υποστείς ένα «σκοτσέζικο ντους», εισπράττοντας μια απογοήτευση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και μια ικανοποίηση από κάποιον/α που δεν περίμενες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής σου εφιστά την προσοχή σε ένα οικονομικό θέμα που μπορεί να φαίνεται σχετικά απλό αλλά σίγουρα κρύβει πίσω του μπόλικο παρασκήνιο. Ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να πλήξουν τα συμφέροντά σου με «κατασκευασμένα» στοιχεία ή δόλιες ενέργειες, εσύ όμως μπορείς να προλάβεις το κακό, αν έχεις τον νου σου και διερευνήσεις έγκαιρα κάθε πιθανότητα.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας ενεργοποιεί ένα παρασκήνιο που καλό είναι να γνωρίζεις! Αν σκοπεύεις λοιπόν να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση φρόντισε πρώτα να μάθεις όλα αυτά τα «κρυφά», που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πληρέστερη εικόνα της κατάστασης.

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *