Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που προσπαθείς να αυτονομηθείς και να μην τσιμπήσεις καθόλου από το γύρω περιβάλλον σου και θα το κάνεις μέχρι στο σημείο που δεν θα χάσεις την αισιοδοξία σου αλλά και την ελευθερία σου. Η πίστη ότι όλα θα πάνε καλά επικρατεί μέσα σου πολύ έντονα.
Ερωτικά: Θέλεις να μιλήσεις και να εκφραστείς χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε παρεξηγήσει κανένας. Έχεις μεγαλύτερη αγάπη και είσαι πολύ ευγνώμων μέσα σου για το άτομο που είστε μαζί και αυτό σίγουρα φτιάχνει και την πιο προβληματική σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αφήνεις τίποτε να πέσει κάτω γιατί βάζεις ψηλά τον πήχη. Η στάση σου απέναντι σε κάποια άτομα τα οποία δεν σου έχουν φερθεί καλά είναι πολύ γενναιόδωρη γιατί μέσα σου ήδη τους έχεις συγχωρήσει. Πάντως ακόμα και σήμερα θα υπάρξουν ευκαιρίες που δεν τις περίμενες καν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις κάπως αποσυρθεί γιατί θέλεις να κάτσεις να σκεφτείς και νιώθεις ότι κάτι πρέπει να αλλάξεις. Χωρίς να παραβλέπεις την εμπειρία, θέλεις και την νέα γνώση η οποία θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις περισσότερο τις ικανότητές σου.
Ερωτικά: Όσο και να αμφισβητείς την σχέση σου με τον Δίδυμο, τολμάς να είστε μαζί γιατί δεν φοβάσαι να μάθεις ακόμα και τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σου γιατί αρκετές φορές υποψιάζεσαι ότι κάνει κάτι ενώ είναι μακριά σου, οπότε ήρθε η ώρα να μάθεις την αλήθεια. Μπορεί να μην είναι αυτή που τελικά φανταζόσουν και να είναι περισσότερο σωστός/η από όσο νόμιζες. Με τον Κριό υπάρχει μια έντονη έλξη αλλά με δυσκολία στην επικοινωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις πίσω για να δεις τελικά τις αντιδράσεις από άτομα που νιώθεις ότι σε υπονομεύουν ενώ δεν το δείχνουν, προσπαθώντας με τις κεραίες σου να πιάσεις τι ακριβώς συμβαίνει. Μην ακούς καθόλου όμως κάποιους άλλους γιατί δεν σε συμβουλεύουν καλά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά: Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες μέσα σε μια ομάδα η οποία θα σε βάλει να αναπτύξεις ό, τι θεωρία έχεις και ότι γνωρίζεις αυτή την στιγμή. Πιθανόν να αναζητάς την ελευθερία σου ακόμα και από τους φίλους σου για αυτό δεν θέλεις να βγαίνεις συνέχεια με τις ίδιες παρέες γιατί θέλεις να γνωρίσεις και καινούργια άτομα.
Ερωτικά: Είναι πιο εύκολο σήμερα να προσεγγίσεις ένα άτομο που βλέπεις συνέχεια σε ένα φιλικό κύκλο γιατί θα βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία για να δείξεις το ενδιαφέρον σου και σίγουρα θα κάνεις τολμηρές κινήσεις. Με τον Δίδυμο έχεις μεγάλλη επικοινωνία και αυτό σε συγκινεί ιδιαίτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις και αυτό θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις άμεσα κάποιες συμφωνίες που ήδη είχες συζητήσει. Αυτό που μπορεί να σε ανεβάσει είναι η αναγνώριση από κάποιους συνεργάτες και σίγουρα θα σου δώσει μια έντονη αυτοπεποίθηση ότι είσαι σε σωστό δρόμο.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να κάνεις πράγματα τα οποία μπορεί να είναι διαφορετικά από αυτά που κάνεις κάθε μέρα. Επειδή σε ενδιαφέρει πάρα πολύ το να μάθεις οτιδήποτε συμβαίνει, ακόμα και πίσω από τα παρασκήνια, θα χώσεις την μύτη σου παντού και θα ανακατευτείς με πολλά πράγματα.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι κάτω από την επίδραση ισχυρών συναισθηματών και ίσως να υπερβάλλεις ακόμα και με ένα άτομο που δεν σου υπόσχεται τόσο μεγάλη ηρεμία και ασφάλεια. Αλλά εσύ προτιμάς να περνάς λίγο και καλά παρά πολύ και χωρίς ουσία. Ο Δίδυμος και ο Τοξότης σε ωθούν να ζήσεις πολύ έντονα.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι υπερδραστήριος/α και αυτό σε βάζει να ψαχτείς με πολλά και καινούργια πράγματα χωρίς όμως να σημαίνει ότι τελικά θα τα φτάσεις μέχρι το τέλος γιατί πετάγεσαι από το ένα στο άλλο χωρίς να έχεις και τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης. Πρόσεξε να μην παραπλανηθείς από άτομα που δεν σου λένε την αλήθεια.

 

 

 

 
astrology.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *