Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα αρκετά αισιόδοξα και με πίστη ότι όλα θα αλλάξουν. Για αυτό θα ξεπεράσεις ένα κομμάτι από τις ενοχές σου και θα προχωρήσεις σε μια ανεξαρτησία η οποία σε σπρώχνει κιόλας να ασχοληθείς με το εξωτερικό.
Ερωτικά: Η σχέση με Τοξότη θα σου δώσει αυτά που ζητάς και θα σε κάνει να έχεις αισιοδοξία ότι κάτι καλό θα γίνει αναμεσά σας. Η προοπτική για να συμβιώσεις θα σε βοηθήσει να αρχίσεις να συζητάς για ένα κοινό μέλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ έχεις ευκαιρίες και μέσα σου πιστεύεις ότι μπορείς να τις εκμεταλλευτείς δεν μπορείς να επιβιώσεις εύκολα γιατί οι συνθήκες σε εμποδίζουν και δεν δρας όπως θα ήθελες. Πάντως θα δικαιωθείς από μια επιλογή και αυτό θα σε ανεβάσει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις μπει σε μια φάση υπερβολών και ίσως να μην δίνεις σημασία σε λεπτομέρειες που θα σου δείξουν τι αληθινά πρέπει να κάνεις. Αυτό βέβαια που είναι καλό είναι ότι προσπαθείς να πάρεις γνώση και να την εκμεταλλευτείς με ένα πολύ δυναμικό τρόπο. Η θρησκευτική πίστη θα ενισχυθεί περισσότερο γιατί έχεις ανάγκη από κάπου να πιαστείς.
Ερωτικά: Αναζητάς κάπως τις χαμένες ευκαιρίες και προσπαθείς να προχωρήσεις και να διορθώσεις τα πράγματα γιατί έχεις μια αναλαμπή η οποία σε κάνει να είσαι υπεραισιόδοξος. Κυρίως με τον Τοξότη θα είσαι πολύ διαχυτικός/η και θα ανατρέψεις την πολύ λογική σου συμπεριφορά.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως να κάνεις έξοδα τα οποία δεν σου χρειάζονται και θα πρέπει να μαζέψεις το χέρι σου γιατί θα υπερβάλεις και δεν πρέπει να ξεπεράσεις τα όρια σου. Ένα ακίνητο σου δημιουργεί έξτρα υποχρεώσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Θα προσπαθήσεις να διασκεδάσεις και να ξεχάσεις τα διάφορα που σε απασχολούν κι ίσως συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση ή σε μια θεατρική παράσταση που θα βρεθείς με γνωστούς και φίλους.
Ερωτικά: Είσαι σε μια υπερδιέγερση η οποία σου επιτρέπει, κυρίως αν είσαι ελεύθερος/η, να είσαι ανοικτός/η προς όλα τα μέτωπα. Για αυτό θα γνωρίσεις πολύ κόσμο και θα φλερτάρεις επίσης πολύ γιατί νιώθεις άνετα και το επίκεντρο. Πάλι, αν είσαι με τον Υδροχόο, θα πάτε πολύ καλά και θα ανταλλάξετε πολλές αλήθειες μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις προτάσεις που θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις και να πιστέψεις ότι μπορεί να τα βρεις με κάποια άτομα γιατί θα έχετε κοινούς στόχους και κοινά ιδανικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η πολιορκία από πολλά πράγματα θα λάβει τέλος γιατί δεν θα είσαι τόσο εξαρτημένος/η από άτομα για το τι θα πουν και πως θα αντιδράσουν απέναντι σε κάποιες δικές σου κινήσεις. Το ότι μαθαίνεις ακόμα και σήμερα από κάποια λάθη του παρελθόντος θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις καλύτερα την διαίσθησή σου.
Ερωτικά: Ζηλεύεις αλλά δεν το δείχνεις γιατί θέλεις να το παίξεις πολύ ανεξάρτητος/η και κυρίως ότι έχεις μια χαλαρή συμπεριφορά απέναντι σε όλα όσα σε ενοχλούν. Με τον Παρθένο θα ενοχληθείς αρκετά γιατί βλέπεις ότι κάπως δεν σε υπολογίζει όπως θα περίμενες.
Οικονομικά & Καριέρα: Παρόλο που ξέρεις ότι υπάρχει κρίση οικονομική πιθανόν να μην υπολογίσεις καλά τα έξοδά σου και να υποκύψεις σε προσωπικές επιθυμίες που αργότερα θα σου φανούν ανούσιες ή καθόλου απαραίτητες. Με ένα προσωπικό συνεργάτη θα κάνεις ακόμα και σχέδια για το εξωτερικό.

 

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για Τοξότες, Αιγόκερους, Υδροχόους και Ιχθείς στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *