Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Κρόνος ενδέχεται να συμβάλλει σε εμπόδια ή καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποια τεχνικά προβλήματα που θα «δοκιμάσουν» την προνοητικότητά σου. Αντίθετα, σου παρέχει την δυνατότητα να μελετήσεις κάτι που θα σου φανεί χρήσιμο! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει μια αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

Ερωτικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα εξυπηρετήσει μια χαρά τις επιδιώξεις σου αρκεί να είσαι ανοικτός/η απέναντι στο καινούριο ή το απρόβλεπτο. Αντίθετα αν επιλέξεις μια «συμβατική» αντιμετώπιση των πραγμάτων, απλά… δεν θα σου «βγει»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σε συμβουλεύει να είσαι πιο προσεκτικός στις οικονομικές σου επιλογές, αφού η ημέρα δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές, παρά μόνον για πωλήσεις. Επιπλέον ενδέχεται να προκύψει και μια έκτακτη υποχρέωση, που θα σε βάλει σε δίλημμα αλλά αν πρόκειται να καλύψεις τις ανάγκες κάποιων άλλων χωρίς «χαρτιά» και δεσμεύσεις, μάλλον ξανασκέψου το!

Ερωτικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ενδέχεται να συμβάλλει σε αντιδράσεις ή την δημιουργία καταστάσεων που μπορεί να μην σου αρέσουν, λόγω του «φιλελεύθερου» χαρακτήρα τους. Μήπως όμως πρέπει να χαλαρώσεις λίγο;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η καθημερινότητά σου μπορεί να έχει πολλές ευχάριστες στιγμές, ίσως μάλιστα λάβεις και μια ευχάριστη είδηση αλλά την ίδια στιγμή ο Κρόνος σε καλεί να επικεντρωθείς σε αυτά που πρέπει να γίνουν ώστε να είσαι εντάξει! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να συμβάλλει σε κάποια έκτακτα έξοδα αλλά ταυτόχρονα θα υπάρξουν και εισροές που θα φέρουν τα πράγματα «στα ίσα» τους.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σου υπόσχεται κάτι συναρπαστικό, όσο και «πικάντικο» κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, μπορείς όμως να δοκιμάσεις και την τύχη σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωρίζοντας ένα ενδιαφέρον πρόσωπο του εξωτερικού.

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *