Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 15 Μαρτίου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Δία μπορεί να συμβάλλει σε γκάφες ή επιπολαιότητες που δεν συνηθίζεις, ίσως όμως να σε φέρει σε επαφή και με άτομα που θα σε κουράσουν με την πολυλογία τους! Παράλληλα, αν και οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να δρομολογήσεις αλλαγές είτε στο οικογενειακό, είτε στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, το πιθανότερο είναι να τις αρνηθείς, φοβούμενος/η ότι η νέα κατάσταση θα είναι χειρότερη από την παλιά.

Ερωτικά
Ενώ εσύ στοχεύεις σε έναν σχετικά «κλειστό» τύπο σχέσης, που θα σου δώσει την δυνατότητα να φροντίσεις τον άνθρωπό σου, η ζωή σου φέρνει ακριβώς το αντίθετο κι είναι ζήτημα βέβαια το πόσο μπορεί να αντέξει ένας δεσμός που δεν σε αντιπροσωπεύει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Με τον Ουρανό να σε «σιγοντάρει», η διαφορετικότητά σου θα βρει πολλά «πατήματα» για να εκφραστεί, καλό είναι όμως να κινηθείς σε μια δημιουργική κατεύθυνση κι όχι να αρκεστείς σε εκκεντρικότητες, που απλά πιστοποιούν το «ψώνιο» σου. Παράλληλα, η αντίθεση του Ερμή με τον Δία μπορεί να σε κάνει πολύ πιο «χαλαρό/η» στην διαχείριση των οικονομικών σου και να «εξανεμίσεις» το πλεόνασμά σου… εν ριπή οφθαλμού!

Ερωτικά
Ο Άρης και ο Κρόνος αρχίζουν να δοκιμάζουν την αντοχή και την υπομονή σου, φέρνοντάς σε ενώπιον καταστάσεων που προς το παρόν δείχνουν αδιέξοδες. Κι αν τύχει να σου γίνει μια «αμαρτωλή» πρόταση, σκέψου το δύο φορές, πριν πεις το «ναι!».

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Δία, προμηνύει μια επωφελή συμφωνία ή συνεργασία. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να αλλάξει άρδην το σκηνικό στα οικονομικά σου κι αν βρίσκεσαι σε μάλλον δύσκολη θέση μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα. Αν όμως θεωρείς κάτι εξασφαλισμένο, ίσως να εκπλαγείς δυσάρεστα. Επιπλέον σε περίπτωση που προβείς σε κάποια αγορά, θα σου «βγει» μόνον αν επιλέξεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο».

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει την γοητεία σου αλλά φαίνεται ότι στην παρούσα φάση δεν ελκύεις άτομα που σου ταιριάζουν πραγματικά, ενώ επιπλέον «κρύβουν» προβλήματα που αναπόφευκτα θα «φορτωθείς» εσύ. Κράτα λοιπόν μικρό καλάθι!

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *