Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 15 Μαρτίου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να αξιοποιήσεις άμεσα τις αλλαγές που δρομολογούνται, είτε στις προσωπικές σου επιδιώξεις, είτε σε μια συνεργασία. Αν μάλιστα τις προκαλέσεις κιόλας, ακόμα καλύτερα, αφού θα έχεις και τον έλεγχο της κατάστασης. Επιπλέον είναι σκόπιμο να κινηθείς με τα δικά σου μέτρα, ώστε να κάνεις τη διαφορά. Παράλληλα, η αντίθεση του Ερμή με τον Δία θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από κάποιες ευθύνες στην δουλειά σου.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να «τιναχτεί στον αέρα», όχι απαραίτητα επειδή κάτι συνέβη αλλά γιατί «ήρθε το πλήρωμα του χρόνου». Σκέψου όμως, μήπως μπορείς απλά να την ανανεώσεις χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε αλλαγές ή ανατροπές στο εργασιακό σου περιβάλλον, όπου επιπλέον ίσως γίνεις μάρτυρας κάποιων έντονων «αναταράξεων». Αν όμως ψάχνεις για δουλειά, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, έστω κι αν βρεθείς σε μια θέση που ποτέ δεν φανταζόσουν. Παράλληλα, η αντίθεση του Ερμή με τον Δία μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που μπορεί και θέλει να σε βοηθήσει.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σου δίνει το ΟΚ για να πιστέψεις ότι κάτι καλό έρχεται, στην πραγματικότητα όμως αν ενδώσεις σε μια σχέση, κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε μια «αμφίσημη» κατάσταση, που σίγουρα θα σε ταλαιπωρήσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Με τον Δία «χορηγό», δεν έχεις να φοβηθείς παρά μόνον τον… κακό εαυτό σου! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ένα άτομο ή μια ομάδα που η διαφορετικότητά τους ενδέχεται να προκαλεί, κάτι όμως που με δεδομένη την ικανότητά σου να επικοινωνείς με κάθε είδος ανθρώπου δεν είναι πρόβλημα. Εκείνο ίσως που καλείσαι να παρακάμψεις είναι κάποιες ακραίες αντιλήψεις ή πρακτικές.

Ερωτικά
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις το κατά πόσον είσαι πραγματικά σε θέση να λειτουργήσεις έξω από «κλισέ» και συμβάσεις. Η ελευθερία της σκέψης σου είναι περίπου δεδομένη, μένει να αποδειχθεί όμως ότι δεν μένεις μόνο στη θεωρία.

 

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *