Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Ουρανός ευνοεί τις αλλαγές ή τις μεταρρυθμίσεις κι αν δεν συμβεί κάτι από μόνο του, αξίζει να επανεξετάσεις κάποια πράγματα, ώστε να τους προσδώσεις μια ξεχωριστή δυναμική. Θετικό πρόσημο μπορεί να έχουν και οι εξελίξεις στα οικονομικά σου, αρκεί να φανείς πιο ευέλικτος/η. Επιπλέον, μπορείς να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο, ενώ ίσως δεχθείς μια απρόβλεπτη επίσκεψη στο σπίτι σου.

Ερωτικά
Δώσε χώρο στο «απρόοπτο» και δεν θα χάσεις! Μάλιστα, η συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση ή συνάντηση μπορεί τελικά να αποδειχθεί καταλυτική για την προσωπική σου ζωή, αφού εκεί θα συναντήσεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Μια είδηση μπορεί να σε ξαφνιάσει ευχάριστα, ενώ ανάλογα θετική μπορεί να είναι και μια πρόταση συνεργασίας από ένα πρόσωπο που δεν κινείται στο άμεσο περιβάλλον σου. Γενικά, προτίμησε να συνδιαλλαχθείς με «ξένους», αφού στους οικείους σου είναι δύσκολο να βρεις την συμπαράσταση που ζητάς. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να αναδείξει τις «παραξενιές» σου σε πρώτο θέμα!

Ερωτικά
Η γοητεία σου «κτυπάει κόκκινο», το θέμα όμως είναι ότι σε «πολιορκούν» άτομα που δεν θα ήταν ποτέ η πρώτη σου επιλογή. Μήπως το σύμπαν θέλει να σου πει κάτι με αυτό, ότι ήρθε η ώρα δηλαδή να αναπροσαρμόσεις κάποια από τα κριτήρια σου;

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Ουρανός ευνοεί τα σχέδια σου και τα οικονομικά σου ενδέχεται να βελτιωθούν με μάλλον απρόσμενο τρόπο, μπορείς όμως κι εσύ να δώσεις βοήθειες σε ένα πρόσωπο που δεν ανήκει στο άμεσο περιβάλλον σου. Ίσως πάλι να κάνεις κάποιες ασυνήθιστες αγορές καλύπτοντας ανάγκες που δεν συγκαταλέγονται ανάμεσα στις βασικές αλλά αν είναι να νοιώσεις καλύτερα με αυτό, τότε χαλάλι σου!

Ερωτικά
Φίλοι και γνωστοί εμπλέκονται σε ένα προσωπικό σου θέμα αλλά ακόμη κι αν έχουν την πρόθεση να βοηθήσουν, μπορεί τελικά να δημιουργήσουν μεγαλύτερη σύγχυση. Δώσε μεγαλύτερη βαρύτητα σε μια αισθηματική πρόκληση στον χώρο εργασίας σου!

 

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *