Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Με τον Ουρανό «παρόντα», μια τρέχουσα συνεργασία σου ίσως δοκιμαστεί ή δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου. Αντίθετα μπορεί να βρεις συμπαράσταση από ένα πρόσωπο με το οποίο δεν σε συνδέει κάτι ιδιαίτερο μέχρι σήμερα! Παράλληλα, ο Κρόνος σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, κόβοντας τις αχρείαστες δαπάνες και ρίχνοντας το βάρος στην κάλυψη των ανειλημμένων υποχρεώσεων σου.

Ερωτικά
Ο Ουρανός σου ζητά να «φρεσκάρεις» την προσωπική σου ζωή κι αν δεν το πράξεις, τότε θα αναλάβει ο ίδιος, διαταράσσοντας ισορροπίες που μέχρι χθες θεωρούσες «δεδομένες». Τόλμησε λοιπόν να κάνεις το βήμα για να σε αφήσει ήσυχο/η!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά να πετύχεις, τότε θα πρέπει να είσαι πολύ πιο ελαστικός/η απέναντι σε πρόσωπα και συμπεριφορές που σε ξενίζουν αλλά έχουν να σου προσφέρουν σημαντικές βοήθειες στην καριέρα σου. Διαφορετικά κινδυνεύεις να αναλωθείς σε ανούσιες κρίσεις και να χάσεις μια ακόμη ευκαιρία. Μπορείς επίσης να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές ή μεταρρυθμίσεις στον χώρο εργασίας σου.

Ερωτικά
Μια επαγγελματική συνάντηση μπορεί να γίνει αφορμή απρόβλεπτων καταστάσεων. Μάλιστα, αν αρχικά διαπιστώσεις ότι υπάρχει κάποιου είδους «κόντρα» με ένα πρόσωπο, να περιμένεις ραγδαίες εξελίξεις προς την αντίθετη κατεύθυνση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη σε καλεί να ταξιδέψεις, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου αλλά και να έρθεις σε επαφή με άτομα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι καινούριο. Την ίδια στιγμή η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου σε οικονομικά ζητήματα, όπου τελικά ίσως διαπιστώσεις ότι αν αδιαφορήσεις για όσα σου λένε πως «επιβάλλεται» να γίνουν, τότε τα κέρδη σου θα είναι πιο πολλά!

Ερωτικά
Όταν «κυνηγάς» ένα πρόσωπο αλλά το σύμπαν σου στέλνει άλλο, σίγουρα ξέρει κάτι περισσότερο από σένα. Προσπάθησε λοιπόν να μην λειτουργείς με «στεγανά», άνοιξε την καρδιά σου στην έκπληξη κι όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους!

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *