ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Νιώθεις μια ηρεμία η οποία μπορεί να φανεί και σαν οπισθοχώρηση σε πολλά θέματα γιατί μάλλον θα περάσεις την απομόνωση, χωρίς να σημαίνει ότι έχεις κάτι ιδιαίτερο να σε απασχολεί.

Ερωτικά: Δεν ανοίγεις τα χαρτιά σου και δεν θέλεις να μιλήσεις και να εκφραστείς. Προτιμάς να παρατηρείς τα πράγματα από μακριά, χωρίς να συμμετέχεις, για να μην έχεις συναισθηματική ανάμειξη. Μπορεί να ονειροπολείς και να κάνεις σχέδια, χωρίς όμως να τα μοιράζεσαι.

Οικονομικά & Καριέρα: Θα καταλάβεις ότι υπάρχει μια ευκαιρία που θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς με ένα τρόπο πολύ δυναμικό αλλά εσύ σήμερα ίσως είσαι κάπως στις κλειστές σου και δεν θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα. Αποδέξου το αυτό και πορεύσου προς το παρόν ανάλογα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Σε έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σου και αυτό σε κάνει να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου και με τους άλλους, κυρίως τους φίλους σου οι οποίοι θα είναι πολύ κοντά σου και θα σου εκφράσουν την αγάπη τους. Καλό είναι να έχεις ανοικτές κεραίες για να παίρνεις τα καλά.

Ερωτικά: Με τον Παρθένο μπορεί να περάσεις όμορφα και να βιώσεις καλές στιγμές. Επειδή θα έχετε τις ίδιες ανάγκες, αυτό θα βοηθήσει ώστε να δέσει η σχέση σας. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον Ιχθύ, οπότε θα ζήσεις κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Οικονομικά & Καριέρα: Η σκέψη σου είναι ιδιαίτερα δυναμική και ευέλικτη και αυτό σε βοηθάει να επικεντρωθείς σε ένα θέμα που πρέπει να επιλύσεις και θα το καταφέρεις, αν δεν σε πιάσει ο συναισθηματισμός και παρασυρθείς σε παλιά μονοπάτια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Ενώ έχεις μπει σε δρόμο που σου πηγαίνει και μπορείς να εκφράσεις άνετα τις απόψεις σου και ό, τι θέλεις να κάνεις, κάπου χάνεσαι και πέφτεις σε πολλές αντιφάσεις.

Ερωτικά: Λίγο περιπλέκονται τα πράγματα γιατί από την μια θέλεις να είσαι με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και από την άλλη ίσως να μην μπορείς γιατί σε κρατάει κάτι μακριά του. Η λύπηση όχι μόνο δεν σε βοηθά, αλλά σε δυσκολεύει περισσότερο.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά να κάνεις αλλά σήμερα θα πέσεις σε αδράνεια γιατί νιώθεις μια γλυκιά ανησυχία να σε παρασέρνει και να μην σε αφήνει να ολοκληρώσεις τις δουλειές σου ή οτιδήποτε έχεις βάλει σαν στόχο. Η διερεύνηση νέων πεδίων θα είναι για σένα ό, τι καλύτερο για τις προσωπικές σου φιλοδοξίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Τροφοδοτείς την ενέργειά σου με πολύ συναίσθημα και νοσταλγικές μνήμες οι οποίες κατά κάποιο τρόπο σε βοηθούν να ξεμπλοκάρεις και να βιώσεις οτιδήποτε καλό. Το σπίτι σου θα σου προσφέρει ισορροπία και ηρεμία.

Ερωτικά: Πρέπει να σκεφτείς λογικά αλλά εσύ δεν μπορείς γιατί ξεσηκώνεσαι από τα συναισθήματά σου που είναι τελείως αντίθετα. Όσο κι αν προσπαθείς να πιάσεις επαφή με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη, αν αρνείσαι τον τρόπο που σε διεκδικεί, δεν θα είναι εύκολο.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις εμπνεύσεις και αυτές σε καθοδηγούν κι ευτυχώς που γίνεται αυτό γιατί δεν είναι εύκολο να έχεις συνέχεια μια εσωτερική καθοδήγηση. Η σχέση σου με κάποια άτομα που απαρτίζουν το εργασιακό σου περιβάλλον χρειάζεται αυτή την στιγμή να είναι αρμονική.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τους Λέοντες, τους Παρθένους, τους Ζυγούς και τους Σκορπιούς στην επόμενη σελίδα