Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σου αναθέτει νέα καθήκοντα, βάζοντας μάλιστα στο περιθώριο πρόσωπα ή καταστάσεις που μέχρι σήμερα μπορεί να παρεμπόδιζαν την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων. Για να συμβεί αυτό βέβαια, θα πρέπει να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου, χαράσσοντας μια νέα στρατηγική και παρακάμπτοντας ενίοτε τις ενστάσεις κάποιων «δικών σου», που είχαν καλομάθει!

Ερωτικά
Από την στιγμή που οι προτεραιότητές σου είναι κυρίως επαγγελματικές, είναι λογικό τα προσωπικά σου να μπουν σε «δεύτερη μοίρα». Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μείνεις απερίσπαστος στο έργο σου, αφού οι άλλοι δεν έχουν την ίδια διάθεση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να αναλάβεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις αλλά να ξέρεις ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Την ίδια στιγμή ο Κρόνος σε περνάει από εξετάσεις γι’ αυτό είναι σκόπιμο να κινηθείς με προσοχή τηρώντας όλους τους αναγκαίους κανόνες. Αν όμως καταφέρεις να περάσεις τα «τεστ» με επιτυχία, τότε η δικαίωση σου θα είναι αναπότρεπτη!

Ερωτικά
Ο Άρης σου υπόσχεται έντονες στιγμές με τον άνθρωπό σου αλλά πέρα από τις αγκαλιές και τα φιλιά, μπορείς να «δέσεις» περισσότερο την σχέση σου εντοπίζοντας κοινές βλέψεις για ένα μέλλον που σίγουρα μπορεί να είναι καλύτερο!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Άρης σε ωθεί να αναλάβεις δράση και να επιμεληθείς θέματα που έχουν σχέση είτε με την δουλειά σου, είτε με την παροχή υπηρεσιών σε άτομα που χρειάζονται επειγόντως υποστήριξη. Παράλληλα η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να επικοινωνήσεις ή να ταξιδέψεις περισσότερο, όχι όμως για λόγους αναψυχής αλλά για να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που ζητούν επιτακτικά μια λύση.

Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται για να διευθετήσεις ένα θέμα που σε απασχολεί κι είναι τροχοπέδη για την προσωπική σου ζωή. Αντίθετα, οι συνθήκες δεν ευνοούν ένα νέο ξεκίνημα, αφού στην πορεία θα «βγουν» πολλά προβλήματα.

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *