Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Με τον Κρόνο να κάνει ακόμη «παιχνίδι» στα οικονομικά σου, έχεις μια ακόμη ευκαιρία να πάρεις κάποιες γενναίες αποφάσεις, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου κι αφήνοντας κατά μέρος άλλου είδους φιλοδοξίες! Παράλληλα, ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει «τριβές» με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος ή ομοϊδεάτες που έχουν τις δικές τους απόψεις.

Ερωτικά
Ο Άρης μπορεί να σε «μπλέξει» σε μια υπόθεση, όπου πρωταγωνιστεί ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον αλλά όπως κι αν σου παρουσιαστούν τα πράγματα είναι σκόπιμο να κρατήσεις ίσες αποστάσεις, πριν το φταίξιμο πέσει όλο πάνω σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Κάποια πράγματα δεν προχωρούν όπως θα ήθελες, εδώ όμως είναι που ισχύει το «κάθε εμπόδιο για καλό». Ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να καταλήξεις σε σημαντικές αποφάσεις και να συνειδητοποιήσεις τόσο τα λάθη σου όσο και τις πραγματικές σου ανάγκες, χαράσσοντας τελικά μια νέα πορεία. Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου αναμένεται να αυξήσει κι άλλο τις υπευθυνότητες σου.

Ερωτικά
Το άγχος δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις όπως θα ήθελες κι αυτό μπορεί να ξυπνήσει μέσα σου φοβίες, που απορρέουν από καταστάσεις ή βιώματα του παρελθόντος. Ευκαιρία λοιπόν να τελειώνεις μια και καλή με τα «φαντάσματά» σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ίσως ήρθε η στιγμή να κάνεις μια «στάση» στις επαγγελματικές σου βλέψεις, αφού η συσσωρευμένη κούραση μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα υγείας ή διατροφής αλλά και στις εσωτερικές σου ανάγκες, κάτι που παραπέμπει σε μεγαλύτερη εσωστρέφεια ή μια μοναξιά, που όμως μπορεί να είναι δημιουργική.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό απελευθερώνει ένστικτα και πάθη, «φωτίζοντας» παράλληλα κάθε κρυφή ή παρασκηνιακή πτυχή στην προσωπική σου ζωή. Ίσως λοιπόν αποκαλυφθούν και πράγματα που είτε σε προβληματίζουν, είτε δεν σου αρέσουν!

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *