Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Οι πιέσεις συνεχίζονται αλλά το τελευταίο που πρέπει να συμβεί είναι να «σε πάρει από κάτω», αφού σίγουρα μπορείς να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Πάντως, τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, μπορεί να σε «καθηλώσουν» προσωρινά, ακυρώνοντας ίσως κάποια από τα σχέδια σου, ενώ παράλληλα, ο Κρόνος σε καλεί να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες για τα παιδιά -κι όχι μόνον τα δικά σου.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό «παίζει» με τα συναισθήματά σου, συμβάλλοντας σε μια κυκλοθυμία που μπορεί να αποσυντονίσει την σχέση σου. Ανάλογα «αλλοπρόσαλλες» μπορεί να είναι όμως και οι βλέψεις κάποιων για το πρόσωπο σου, οπότε υπομονή!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα σε αναγκάζει να «ανακρούσεις πρύμναν» και να περιορίσεις κάποιες από τις φιλοδοξίες σου. Γενικά η ημέρα δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα αλλά κυρίως για την οριστική διευθέτηση όσων θεμάτων χρονίζουν ή σε «βαραίνουν». Κι όταν με την συμβολή του Κρόνου καταφέρεις να απαλλαγείς απ’ όλα αυτά, θα είσαι πλέον έτοιμος/η να κάνεις το επόμενο βήμα.

Ερωτικά
Ο εχθρός του καλού είναι το… καλύτερο κι ίσως ζήσεις με τον άνθρωπό σου κάποιες στιγμές που «δεν υπάρχουν»! Κι αν είσαι όντως τόσο τυχερός/η, δεν θα αργήσεις να καταλάβεις, ότι δύσκολα θα βρεις κάποιο πρόσωπο που να σε συγκινεί περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Κατά την διάρκεια της ημέρα μπορεί να ταλαιπωρηθείς από τεχνικά προβλήματα που απαιτούν άμεση αντιμετώπιση. Παράλληλα ίσως χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με άτομα με τα οποία είναι δύσκολο να συνεννοηθείς, ενώ μια ανάλογη δυστοκία μπορεί να προκύψει και στην σχέση σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Μπορείς ωστόσο να αξιοποιήσεις τον ενεργό Κρόνο με διαβάσματα ή μελέτες.

Ερωτικά
Τόσο ο Άρης, όσο και η Αφροδίτη συμβάλλουν στην δημιουργία «κρυφών» καταστάσεων, όχι όμως χωρίς προοπτικές! Μάλιστα ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα μπορούσε σχετικά σύντομα να αναλάβει έναν πιο «επίσημο» ρόλο.

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *