ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Βασίζεσαι στον εαυτό σου και αυτό είναι που σε βοηθάει να σταματήσεις να κρέμεσαι από την τύχη γιατί μπορείς να ελέγχεις τις ανάγκες σου με ένα πολύ δυναμικό τρόπο.
Ερωτικά: Αν έχεις στο νου σου να έρθεις σε εκείνη την μεγάλη αντιπαράθεση με τον Ζυγό μάλλον, θα το κάνεις σήμερα γιατί νιώθεις ότι κάπου έχεις αδικηθεί και αυτό είναι που σε ενοχλεί. Για αυτό ίσως και να υπερβάλλεις γιατί δεν αντέχεις άλλα να νομίζει για σένα και άλλα να είσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Ακόμα και στην δουλειά σου να είσαι, κάνεις κινήσεις τελείως αυτόνομες που σε βοηθούν να βγαίνεις από ένα κύκλο που δεν σου πηγαίνει ούτε στην ψυχολογία, ούτε και στον τρόπο που εκφράζεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες αλλά χωρίς να φαίνεσαι και κυρίως χωρίς να μπορείς να μιλήσεις ανοικτά γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς. Για αυτό λειτουργείς πολύ δυναμικά αλλά κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου. Αν υπάρχουν αποκαλύψεις για πρόσωπα που είστε πολύ κοντά καλύτερα να διαχειριστείς τα πάντα με θετική σκέψη.
Ερωτικά: Περιμένεις εδώ και καιρό από τον Κριό να κάνει μια στροφή. Μπορεί να σου απαντήσει σε ένα μήνυμα που του έχεις και τώρα βρήκε τελικά την ευκαιρία ή θα κάνει την εμφάνισή σου μέσω ενός κοινού φίλου και σίγουρα θα σε εκπλήξει.
Οικονομικά & Καριέρα: Η απόλυτη συμπεριφορά σου δε σε βοηθάει να κάνεις καλές σχέσεις, γιατί μπορεί να επιδιώκεις την αυθεντικότητα αλλά να την αναζητάς με «άτσαλο» τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Δεν αφήνεις να εξελιχθούν τα πράγματα φυσιολογικά και παρεμβαίνεις με πολλούς τρόπους και αυτό είναι το πιο δυναμικό που έχεις κάνει αυτές τις ημέρες. Κυρίως οι συζητήσεις σου θα είναι πολύ ανοικτές και ίσως όχι τόσο ευγενικές.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να μοιραστείς και δεν αφήνεις το άλλο πρόσωπο να μιλήσει ή να πάρει πρωτοβουλίες γιατί θέλεις να έχεις το πάνω χέρι. Αυτό δεν το κάνεις πολλές φορές αλλά τώρα έτσι νιώθεις γιατί πιστεύεις ότι όλα είναι υπό αλλαγή.
Οικονομικά & Καριέρα: Η μεγάλη σου επιθυμία να αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες σε αναγάγει σε επίπεδο αρχηγού ή πάντως ενός ατόμου που θα έχει τον πρώτο λόγο σε κάποιον τομέα. Το να μιλήσεις και να εξηγήσεις με δικά σου λόγια τι θέλεις επιτέλους να κάνεις, θα σε καλύψει 100%.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Υπάρχει αναστάτωση γύρω σου και αυτό το εισπράττεις, βγάζοντας μάλιστα και ένα είδος επιθετικότητας. Το να προσεγγίζεις κάποιες νέες πλευρές ενός θέματος μπορεί να σου φαίνεται πολύ δύσκολο γιατί πρέπει να σπάσεις τον κλοιό πολλών πραγμάτων και κυρίως τη συστολή σου.
Ερωτικά: Δεν κρατιέσαι εύκολα για αυτό προδίδεις πιθανόν τον εαυτό σου, ανοίγοντας με ένα βιαστικό και ίσως άτσαλο τρόπο τα χαρτιά σου. Αυτό βέβαια δεν είναι και πολύ εύκολο να το ισορροπήσεις γιατί θα έχεις μια πολύ επιθετική παρόρμηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή δε σου αρέσει να είσαι το δεύτερο βιολί γιατί νιώθεις ότι ξέρεις κάτι παραπάνω για ένα συγκεκριμένο θέμα, προσπαθείς να επιβάλλεις την άποψη σου και ίσως λειτουργήσεις απολυταρχικά, χαλώντας ακόμα και κάποιες σημαντικές σχέσεις.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τους Λέοντες, τους Παρθένους, τους Ζυγούς και τους Σκορπιούς στην επόμενη σελίδα