Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις συμμάχους που θα συμβάλλουν στην εκπλήρωση των στόχων σου αλλά και να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου, Ακόμη, η σύνοδος του Άρη με τον Δία μπορεί να σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι, ώστε να διεκπεραιώσεις με επιτυχία μια υπόθεση που αρχικά φάνταζε «βουνό» αλλά και να αθληθείς, φροντίζοντας για την σωματική σου ευεξία.

Ερωτικά
Ένα φλερτ στην δουλειά σου ή κατά τη διάρκεια μιας απαραίτητης εργασίας μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα αλλά καλό είναι να μην προχωρήσεις περισσότερο, αφού αυτά που θα δεις ή θα βιώσεις δεν θα είναι τα αναμενόμενα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι προτεραιότητες της ημέρας είναι κυρίως επαγγελματικές και θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μιας σειρά από πρακτικά ζητήματα, που μπορεί να αφορούν είτε στις εργασιακές σχέσεις, είτε στην προμήθεια εξοπλισμού. Παράλληλα, ο ενεργός Ήλιος στον Ζυγό ίσως σε ωθήσει να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή γενικότερα να επιμεληθείς θεμάτων σχετικών με την υγεία σου, κάτω από την επίβλεψη ενός ειδικού.

Ερωτικά
Ίσως αφεθείς σε μια ονειροπόληση, που μπορεί να σε ενδυναμώσει ψυχικά και να σε μπολιάσει με την αισιοδοξία που χρειάζεσαι. Τα πράγματα όμως μπορεί να πάρουν στραβό δρόμο όταν θελήσεις να περάσεις από την φαντασία στην πραγματικότητα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν κοινωνικές συναθροίσεις και συζητήσεις με φίλους/ες, που φαίνεται ότι μπορούν να συμβάλλουν στην επίλυση μιας υπόθεσης που σε απασχολεί, παρέχοντας τις κατάλληλες συμβουλές αλλά και την τεχνογνωσία που χρειάζεσαι. Παράλληλα, η σύνοδος του Άρη με τον Δία σου συνιστά να είσαι πιο προσεκτικός/η στον χειρισμό εύφλεκτων υλικών, αφού δεν θέλει και πολύ να γίνει η ζημιά.

Ερωτικά
Ο «εχθρός» του καλού είναι βέβαια το καλύτερο αλλά πρόσεξε μήπως τελικά παρασυρθείς σε μια επιλογή που φαίνεται ιδανική χωρίς να είναι. Βλέπεις, η ευκολία να «τουμπάρεις» τους άλλους «με το τίποτα» δεν είναι μόνον δικό σου προσόν!

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *