Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο ενδέχεται να συμβάλλει σε ένα έντονο πρόβλημα που σχετίζεται με ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή έναν γείτονα, το οποίο όμως καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση και στρατηγική. Επιπλέον σου εφιστά να μην τρέχεις, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις. Παράλληλα ο Κρόνος σου ζητά να βάλεις τα όριά σου πριν «φορτωθείς» με δυσβάστακτες υποχρεώσεις

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας αυξάνει κατακόρυφα τα ποσοστά καχυποψίας στην προσωπική σου ζωή, και είτε πάρεις τον ρόλο του θύτη, είτε του θύματος, το αποτέλεσμα θα είναι να βασανίζεσαι! Διώξε λοιπόν τις «σκιές», πριν «μαυρίσουν» την αγάπη σου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Όσο κι αν θες να βελτιώσεις άμεσα το εισόδημα σου, το σύμπαν σου συνιστά να μην βιάζεσαι, αφού στην παρούσα φάση οι προσπάθειές σου μπορεί να πέσουν σε «τοίχο»! Κανείς όμως δεν σου απαγορεύει να καταστρώσεις τα σχέδιά σου, παίρνοντας υπόψη σου όλες τις παραμέτρους. Επιπλέον, το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο «απειλεί» να διαταράξει τις σχέσεις σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου εξακολουθεί να γοητεύει τα πλήθη, την ίδια στιγμή όμως ο Κρόνος σκοπεύει να σε ρίξει στα δύσκολα, ήτοι σε μια μάλλον προβληματική σχέση. «Παίζει» ωστόσο και το ενδεχόμενο μιας σχέσης με διαφορά ηλικίας!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου δεν γίνεται με τους καλύτερους οιωνούς, αφού το τετράγωνο του με τον Κρόνο στον Τοξότη μπορεί να «φέρει» ανεπιθύμητες εντάσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είσαι χαμένος/η από χέρι, τουναντίον θα πετύχεις πολλά αν κινηθείς στα πλαίσια ενός αμοιβαίου συμβιβασμού. Αν πάλι νοιώσεις ότι οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν, ξεκουράσου και μην επιμένεις στην δράση!

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως βρεθείς στα πρόθυρα μιας οριστικής ρήξης, που θα αποφύγεις μόνον αν φερθείς συνετά και μετρημένα! Θα ήταν μάλιστα ακόμη πιο σοφό, αν έψαχνες πρώτα για να βρεις κάποιες κρυφές παραμέτρους της υπόθεσης.

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *