Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να είσαι πιο υποψιασμένος/η, ώστε να αντιμετωπίσεις έγκαιρα κάποιες υπόγειες κινήσεις που στοχεύουν είτε στην φθορά είτε στην απαξίωση σου. Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσουν άτομα που θα σου εκμυστηρευτούν κάτι «καυτό», με συνέπεια να βρεθείς τελικά σε πλεονεκτική θέση. Παράλληλα όμως, έχε τον νου σου μήπως χαθεί ένα σημαντικό έγγραφο ή αρχείο.

Ερωτικά
Στην προσωπική σου ζωή μαίνεται ένας «πόλεμος κατασκόπων» και καλείσαι να επιλέξεις αν θα είσαι ένα απλό «θύμα» παρακολούθησης-χειραγώγησης ή εκείνος/η που θα ψάξει για να βρει οτιδήποτε «ύποπτο» συμβαίνει στο περιβάλλον σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει στις επάλξεις, είτε για να προωθήσεις ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, είτε για να αντιμετωπίσεις κάποιες έκτακτες καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, οφείλεις να επιστρατεύσεις τον καλύτερό σου εαυτό, ώστε να μην εκτεθείς. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να ερευνήσεις και να μάθεις τι «παίζεται» στο παρασκήνιο.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη εξομαλύνει και… επεκτείνει τις σχέσεις σου, ίσως μάλιστα προκύψει κάτι «ενδιαφέρον» στον χώρο της εργασίας σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ενδέχεται να σου τεθεί ένα δίλημμα σε σχέση με την πορεία της.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στον Ζυγό μπορεί να προωθήσει μια συνεργασία ή συμφωνία οικονομικού χαρακτήρα, την ίδια στιγμή όμως ο Πλούτωνας σου επισημαίνει να έχεις τον νου σου για παγίδες και «στημένες» καταστάσεις που απειλούν να «σε τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί». Ίσως πάλι μάθεις… πράματα και θάματα για ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος που παίζει έναν μάλλον «ύποπτο» ρόλο στα τεκταινόμενα.

Ερωτικά
Φαίνεται ότι κάποιοι προσπαθούν να σε παρασύρουν σε «πονηρά μονοπάτια», με την υπόσχεση μιας διευρυμένης απόλαυσης! Να θυμάσαι όμως ότι η δράση τέτοιου είδους ατόμων ή κυκλωμάτων, στοχεύει κυρίως στην οικονομική σου αφαίμαξη.

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *