Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο έριδες και έχθρες του παρελθόντος αλλά και να σου δημιουργήσει ισχυρές συναισθηματικές πιέσεις, ικανές να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να κάνεις ένα γενναίο «ξεκαθάρισμα» στον επαγγελματικό τομέα, είτε αυτό αφορά στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, είτε κάποια πρόσωπα που δεν σου κάνουν πια.

Ερωτικά
Μπορεί να στενοχωρηθείς από σχόλια και κριτικές, είτε για το άτομο σου, είτε για την σχέση σου αλλά πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολείσαι με «κατ’ επάγγελμα» συκοφάντες. Απλά, κατάγραψέ τους για να τους έχεις στα… υπόψιν!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Μια μάλλον δυσάρεστη είδηση μπορεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να σκεφτείς πολλά γύρω από τις πραγματικές αξίες της ζωής. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει σε μια ταλαιπωρία κατά την διάρκεια μιας μετακίνησής σου αλλά και στην απώλεια κάποιων σημαντικών εγγράφων ή αρχείων γι’ αυτό καλού-κακού κράτησε αντίγραφα.

Ερωτικά
Μάλλον έχεις την τάση να ελέγξεις τα πράγματα τόσο πολύ, ώστε δεν αφήνεις περιθώριο για οτιδήποτε αντιβαίνει στα σχέδια ή τις αρχές σου. Όλη αυτή η «δυσκαμψία» όμως, δεν σε βοηθά να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου, μέσω μιας αποζημίωσης ή κληρονομιάς. Από την άλλη πλευρά όμως ίσως σε επιβαρύνει ψυχολογικά λόγω κάποιων δύσκολων καταστάσεων στη ζωή ενός δικού σου ανθρώπου. Σε κάθε περίπτωση δες με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, ακόμη κι αν στην παρούσα φάση η καθημερινότητά σου δείχνει κάπως «γκρίζα».

Ερωτικά
Αν περιμένεις τα πράγματα να έχουν μια «φυσιολογική» εξέλιξη, μάλλον… έχασες! Απροσδόκητα περιστατικά και ποικίλες προκλήσεις θα κάνουν την ζωή σου πολύ πιο ενδιαφέρουσα και το μόνο ερωτηματικό είναι το αν και πώς θα συμμετάσχεις σε όλα αυτά.

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *