Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 02 Οκτωβρίου

Καλό κλίμα και πολλές υποσχέσεις για μια θετική εξέλιξη! Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου.


 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως όμως αναλωθείς σε ανούσιες υποθέσεις, που τελικά θα σε κουράσουν. Καλό είναι λοιπόν να αφιερώσεις και λίγο χρόνο σε επιμορφωτικές δραστηριότητες ή την εκμάθηση μιας τεχνικής. Παράλληλα, ο Ερμής μπορεί να συμβάλλει σε μια συνεργασία με ευοίωνες προοπτικές αλλά και την ανεύρεση εργασίας.

Ερωτικά
Μια γνωριμία στο χώρο της εργασίας σου μπορεί να σου τραβήξει το ενδιαφέρον, φαίνεται όμως ότι πρόκειται για την αρχή μιας φιλικής και όχι ερωτικής σχέσης. Αντίθετα μια βραδινή έξοδος θα μπορούσε να σου προσφέρει πολλά περισσότερα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να ρυθμίσεις ένα εργασιακό σου θέμα ή να ξεκινήσεις μια δουλειά. Μπορεί όμως απλά να περάσεις όμορφα με συναδέλφους σου, συμμετέχοντας σε μια ευχάριστη εκδήλωση ή να απαλλαγείς από καθήκοντα και υποχρεώσεις, απολαμβάνοντας ανέμελες στιγμές. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να δώσει μια θετική ώθηση σε μια οικονομική υπόθεση σου.

Ερωτικά
Το σύμπαν σου επιφυλάσσει αρκετές όμορφες στιγμές με καλή παρέα κι ίσως μπεις στον πειρασμό να επιδιώξεις κάτι περισσότερο. Το θέμα είναι ότι ναι μεν θα περάσεις καλά αλλά αν αναζητάς κάτι πιο «βαθύ», μάλλον θα απογοητευθείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να δραστηριοποιηθείς, ώστε να αντεπεξέλθεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προκλήσεις της ημέρας και τελικά φαίνεται ότι με την βοήθεια της τύχης μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζες! Παράλληλα ο ενεργός Δίας αναμένεται να συμβάλλει σε μια θετική εξέλιξη στο σπίτι ή την οικογένεια σου, όπως επίσης σε μια δωρεά, που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Ερωτικά
Στην παρούσα φάση φαίνεται να συγκεντρώνεις την προτίμηση πολλών υποψηφίων κι έχεις το ευχάριστο πρόβλημα να διαλέξεις το «πρόσωπό» που σε ικανοποιεί περισσότερο. Να θυμάσαι όμως ότι άλλο πράγμα είναι τα πλούτη κι άλλο η αγάπη!

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *