Δείτε τι λένε τα ζώδια για όλο το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Έχετε κουραστεί να συναντάτε καθημερινά τα ίδια άτομα και να αναμασάτε τα προβλήματά σας. Προσπαθήστε να κάνετε καινούριες παρέες, ώστε να μην αναγκάζεστε να υπομένετε οτιδήποτε σας φαίνεται κουραστικό και πληκτικό. Θα ανανεωθεί και η διάθεσή σας και μπορεί να ακούσετε και καμιά νέα κι ενδιαφέρουσα πληροφορία.

Ένας παλιός έρωτας μπορεί να κάνει και πάλι την εμφάνισή του και θα ταράξει τη σχέση με το σύντροφό σας. Ενδεχομένως να τυφλωθείτε από το πάθος σας, αλλά προτού κάνετε ακραίες κινήσεις, απομακρυνθείτε από το γεγονός, ώστε να εξετάσετε τα υπέρ και τα κατά μιας πιθανής επανασύνδεσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επιθυμίες σας μπορεί να φανούν σε ορισμένους παράξενες και ίσως σε κάποιους και εξωφρενικές ακόμη, με αποτέλεσμα να σας κόβουν τα φτερά. Μην ακούτε κανέναν και κάντε αυτό που επιθυμείτε, γιατί κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την κατάστασή σας. Επιδιώξτε να κάνετε ένα ταξίδι και να ξεφύγετε για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Προσέξτε την υγεία σας μέσα στο διήμερο καθώς είναι πολύ πιθανό να νιώσετε μια αδιαθεσία που θα σας χαλάσει τα σχέδια. Φροντίστε να ξεκουραστείτε, εμπλουτίστε το διαιτολόγιό σας με βιταμίνες και ελαττώστε το κάπνισμα, ώστε να νιώσετε σύντομα καλύτερα. Ενδεχομένως να σας πιάσει εκνευρισμός εξαιτίας αυτού, αλλά δεν είναι λόγος για να προκαλέσετε τεταμένη ατμόσφαιρα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσέξτε προτού πάρετε ριζικές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή καθώς είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε σύντομα γνώμη. Αν κάτι σας ενοχλεί συζητήστε με το ταίρι σας και μπορεί να το ξεπεράσετε πολύ σύντομα. Μια συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο, θα σας βοηθήσει να βγείτε από το αισθηματικό αδιέξοδο που βρίσκεστε.

Αν είστε φοιτητές ή ελεύθεροι και σας λείπει η συντροφικότητα, μπορείτε να υιοθετήσετε ένα αδεσποτάκι που θα σας χαρίζει απλόχερα στιγμές γαλήνης και ευτυχίας, αρκεί να είστε συνειδητοποιημένοι και αποφασισμένοι να το φροντίζετε για αρκετά χρόνια και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Αξίζει να βάλετε ένα υπέροχο πλασματάκι στη ζωή σας που το μόνο που θα θέλει θα είναι η αγάπη σας.

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *