Δείτε τι λένε τα ζώδια για όλο το Σαββατοκύριακο!

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας την Κυριακή βγάζει στην επιφάνεια φόβους, ενοχές κι απωθημένα, με αποτέλεσμα η ενέργειά σας να είναι πεσμένη και η διάθεσή σας στα τάρταρα. Ενδεχομένως να νιώσετε οργή για τους γονείς, να αισθανθείτε αδικημένοι από τη ζωή και γενικώς να οικτίρετε την όλη σας ύπαρξη. Όλα αυτά είναι προεόρτια της Σεληνιακής Έκλειψης – Πανσέληνου, οπότε μην προσπαθείτε να βρείτε απαντήσεις ούτε να ρίξετε το φταίξιμο σε κανέναν.

Είστε αποφασισμένοι να δώσετε ένα τέλος σε ό, τι σας ταλαιπωρεί και δεν σκέφτεστε καθόλου το ενδεχόμενο αργότερα να μετανιώσετε. Στη φάση που βρίσκεστε, μπορεί να βλέπετε εντελώς βασανιστική και αδιέξοδη τη σχέση με το σύντροφό σας ή με κάποιους φίλους σας, σύντομα όμως θα αλλάξετε γνώμη, οπότε μη βιάζεστε για ριζικές αλλαγές. Κλειδώστε τις σκέψεις σας and just be.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε στο μυαλό σας να περάσετε το τέλειο Σαββατοκύριακο, τα έχετε όλα προσχεδιασμένα και δεν βλέπετε την ώρα και τη στιγμή για να ξεκινήσετε, αλλά μπορεί από τον πανικό σας να ξεχάσετε κάτι σημαντικό και να χαλάσει η διάθεσή σας. Όσο πιο χαλαροί είστε στις προετοιμασίες αλλά και στο ταξίδι σας, τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν για να μη συμβούν απρόοπτα. Αν έχετε ένταση, θα γίνετε μαγνήτης δυσάρεστων γεγονότων.

Η ερωτική σας διάθεση είναι στα ύψη καθώς σας εμπνέει η τεράστια Πανσέληνος (η οποία θα συμβεί τη Δευτέρα τα χαράματα αλλά η επιρροή της διαρκεί μια μέρα πριν και μια μέρα μετά) και είναι σίγουρο πως θα ζήσετε στιγμές πάθους με το σύντροφό σας που θα σας μείνουν αξέχαστες. Αν είστε ελεύθεροι, θα ερωτευτείτε κεραυνοβόλα κάποιο πρόσωπο που θα σας κερδίσει με την ευθύτητα και την αποφασιστικότητά του.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ήλιος και Ερμής επηρεάζουν θετικά τα επαγγελματικά σας και σε συνδυασμό με τις άριστες επικοινωνιακές σας ικανότητες, δεν υπάρχει περίπτωση να μη διαπρέψετε. Κέρδη και νέες προτάσεις σας εξιτάρουν και βλέπετε πλέον εμφανή τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Κάντε όμως και μια παύση μέσα στο Σαββατοκύριακο, ώστε να έχετε περισσότερη ενέργεια από εβδομάδα καθώς προβλέπονται φοβερές εξελίξεις (με την καλή έννοια).

Η Πανσέληνος σας προκαλεί μια τάση να εξετάσετε ενδελεχώς αυτά που επιθυμείτε όχι τόσο σε υλικό επίπεδο αλλά κυρίως σε σχέση με την γενικότερη βελτίωση του εαυτού σας και μπορεί να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα που έως τώρα θεωρούσατε απαραίτητα. Η διάθεσή σας για επικοινωνία και ουσιαστική επαφή, θα σας φέρουν ακόμη πιο κοντά με το σύντροφό σας και θα ενισχύσουν τη σχέση σας. Απολαύστε το φεγγάρι κι αφήστε τα όλα πίσω σας.

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *