Δείτε τι λένε τα ζώδια για όλο το Σαββατοκύριακο!

ΚΡΙΟΣ

Αισιόδοξους σας βρίσκει το Σαββατοκύριακο κι αισθάνεστε ασφαλείς κι έτοιμοι για νέες εμπειρίες, ενώ ταυτόχρονα νιώθετε την ανάγκη να προστατέψετε και να δώσετε ένα χέρι βοηθείας σε όποιον το έχει ανάγκη. Οικογενειακά θέματα και δημόσιες εμφανίσεις ευνοούνται, αλλά δεν θα λείψουν κι οι ευκαιρίες για ερωτικό παιχνίδι. Ιδανικές στιγμές για να βρείτε νέα ενδιαφέροντα που θα τονώσουν τη διάθεσή σας και θα συμβάλλουν στη διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου.   

Εποικοδομητικές συζητήσεις σας βοηθούν να ξεπεράσετε το παρελθόν, αλλά κι οι συμβουλές που θα δώσετε σε ένα φιλικό σας πρόσωπο θα είναι επίσης πολύτιμες και θα εκτιμηθούν πάρα πολύ. Εξετάστε κάποιες ιδέες που πιστεύετε πως έχουν προοπτικές υλοποίησης και μπορεί να ακούσετε και κάτι καινούριο που θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε τους στόχους σας με περισσότερη ευκολία.     

ΤΑΥΡΟΣ

Το φορτωμένο πρόγραμμά σας μπορείτε μεν να το διαχειριστείτε με μια σχετική άνεση, αλλά κάποιες συνεχείς ανατροπές σας φέρνουν στα όριά σας και θα δοκιμαστούν τα νεύρα σας από αλλαγές της τελευταίας στιγμής κι από άτομα που θα αποδειχθούν εντελώς αφερέγγυα. Με τη Σελήνη να ενισχύει την ανάγκη σας να αποδράσετε ώστε να μπορέσετε να ξαναβρείτε την ψυχική σας ηρεμία, αναζητάτε κοντινούς προορισμούς και την κατάλληλη παρέα για να σας ακολουθήσει.   

Κάποια προβλήματα που σας απασχολούν ενδεχομένως να είναι μόνο στο μυαλό σας και θα πρέπει να αρχίσετε να το φιλοσοφείτε λίγο περισσότερο, ώστε να αποβάλλετε κάθε τι αρνητικό που σας προκαλεί άγχος. Δοκιμάστε εναλλακτικές μεθόδους χαλάρωσης και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε. Αποφύγετε κόντρες και διαμάχες με άτομα του γυναικείου φύλου κι αν δείτε πως δεν βγαίνει συνεννόηση, καλύτερα να μην επιμείνετε παραπάνω.     

ΔΙΔΥΜΟΣ

Επαγγελματικά ζητήματα που σας ζόριζαν τις προηγούμενες μέρες μπαίνουν σε μια φυσιολογική ροή και σας δίνεται ευκαιρία να ξεκουράσετε το μυαλό και το σώμα σας, εκτός κι αν είστε εργασιομανείς και προτιμήσετε τελικά να ασχοληθείτε με μισοτελειωμένες υποθέσεις, κάτι που θα είναι εις βάρος σας καθώς δεν θα έχετε την ενέργεια να αντιμετωπίσετε την εβδομάδα που ακολουθεί με ιδιαίτερη ζωντάνια.

Προτιμήστε να κάνετε μια εκδρομή με φίλους και μη σκέφτεστε άλλο τα οικονομικά σας.   Μια νέα γνωριμία σας προκαλεί αρχικά εκνευρισμό καθώς θεωρείτε πως είναι σνομπ, αλλά στη συνέχεια κι έπειτα από μια μακρά συζήτηση, διαπιστώνετε πως δεν έχει καμία σχέση μ’ αυτό που πιστέψατε αρχικά. Μη βιάζεστε να κρίνετε τους ανθρώπους από τα πρώτα λεπτά που τους συναντάτε, ώστε να είστε πιο ανοιχτοί σε καινούρια πρόσωπα που θα φέρουν μια ανάσα ανανέωσης στη ζωή σας.     

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδανικές μέρες για κοινωνικές επαφές, μετακινήσεις και ταξίδια, αρκεί να μην είστε υπερβολικοί στο ξόδεμα χρημάτων αλλά και στις αντιδράσεις σας απέναντι στους άλλους. Αποφύγετε να κυκλοφορήσετε σε στέκια που μπορεί να πετύχετε κάποιον πρώην σας, ώστε να μη χαλάσει η διάθεσή σας και να μη δημιουργηθούν εντάσεις. Μην ξεχνάτε πως βγαίνετε για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε κι όχι για να αρπαχτείτε με κάποιον. Αποφύγετε τις υπερβολές με το αλκοόλ γιατί σας εξαγριώνει.   

Βάλτε στο ερωτικό παιχνίδι περισσότερο συναίσθημα και μην παρασύρεστε από κάποιες απογοητεύσεις του παρελθόντος που σας έχουν κάνει σκληρούς, γιατί έτσι δεν θα καταφέρετε και πολλά. Ό,τι έγινε έγινε, κρατήστε ορισμένα στοιχεία που σας έχουν γίνει μάθημα και ξεφορτωθείτε επιτέλους όλο αυτό το βάρος που έχει αλλοιώσει το χαρακτήρα σας, ώστε να ξαναβρείτε τον παλιό καλό σας εαυτό.     

Διαβάστε τις προβλέψεις για τους Λέοντες, τους Παρθένους, τους Ζυγούς και τους Σκορπιούς στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *