Δείτε τι λέει η Πάολα για την πατρίδα της

Η Πάολα αγαπάει πολύ το μέρος που μεγάλωσε και από το οποίο κατάγεται. Φροντίζει να πηγαίνει όσο πιο συχνά γίνεται, ωστόσο για πρώτη φορά, μίλησε για αυτό στην εφημερίδα Athens Voice:

«Δεν είναι εύκολο να μιλήσεις για το μέρος που κατάγεσαι και μεγάλωσες. Δεν υπάρχει αυτή η πρώτη φορά που πρόσεξες κάτι ή μια αγαπημένη βόλτα. Όλο το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής έχει υπέροχα μέρη, όπως οι Καβουρότρυπες και ο Αρμενιστής. Συνδυάζει το βουνό με τη θάλασσα, τα νερά είναι απίθανα, έχει παραδοσιακό χρώμα».«Η Συκιά δεν έχει αλλάξει μέσα στα χρόνια, δεν έχει τουριστικοποιηθεί. Είναι λίγο πιο γραφικό όλο το σκηνικό εδώ, σχεδόν άγριο. Βλέπεις το βουνό, τα δάση κι από κάτω τα νερά της θάλασσας. Γαλάζια. Τέλειος συνδυασμός, που κάνει τη διαφορά. Δεν έχει παρά πολύ κόσμο, ούτε πολλά μαγαζιά, είναι για λίγους.

Η ηρεμία του μέρους σε κάνει να επιστρέφεις ξανά και ξανά. Τα μαγειρεμένα φαγητά που θα βρεις εδώ είναι σαν της μαμάς με άφθονο φρέσκο ψάρι που βγάζουν οι ίδιοι, όπως στα 5 Βήματα στην Άμμο, μια γραφική ψαροταβέρνα στο ήσυχο Πηγαδάκι. Για βουτιές υπάρχουν πολλοί όμορφοι κολπίσκοι και παραλίες, όπως το Κουφό. Συχνά βγαίνω στην παραλία μπροστά στο σπίτι μου στους Μύλους. Εδώ είναι το πατρικό μου. Μεγάλωσα εδώ. Είναι η ζωή μου και το μέρος που ζω ακόμη».

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε την εμφάνιση της Shakira στην τελετή λήξης του Μουντιάλ!

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η Αγγελική Ηλιάδη! Μπαμπάς και γιος

Ακούστε το νέο τραγούδι της Κρυσταλλίας “Όπως στο σινεμά…Fin”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *