Δείτε τι αποκάλυψε η Naomi Campbell σχετικά με τη ληστεία της Kim Kardashian!

Η Ναόμι Κάμπελ ξάφνιασε τους τηλεθεατές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στη Γουέντι Γουίλιαμς την Πέμπτη αποκαλύπτοντας ότι είχε πέσει θύμα ληστείας στο Παρίσι το 2012.

Το διάσημο μοντέλο συνέδεσε το περιστατικό με τη ληστεία που διεπράχθη εναντίον της Κιμ Καρντάσιαν πριν από μερικούς μήνες, επίσης στη γαλλική πρωτεύουσα.   Η Κάμπελ περιέγραψε το πώς οι δράστες προσπάθησαν να της κλέψουν την τσάντα έξω από την κατοικία του φίλους της και σχεδιαστή Azzedine Alaïa.

Το μοντέλο επισκέπτονταν το σχεδιαστή αφότου η πτήση της είχε προσγειωθεί από την Ελβετία στο Παρίσι και εξήγησε ότι δεν είχε ζητήσει ασφάλεια κατά τη δεδομένη χρονική στιγμή, επειδή θεωρούσε πως θα ήταν ένα γρήγορο ταξίδι.   Το μοντέλο ανέφερε πως είχε από την αρχή αισθανθεί περίεργα με τον οδηγό που την παρέλαβε από το αεροδρόμιο και από το γεγονός πως οι πόρτες του αυτοκινήτου δεν ήταν κλειδωμένες.

Είπε πως οι δράστες τους ακολούθησαν από το αεροδρόμιο και πρόσθεσε πως της επιτέθηκαν ανοίγοντας τις πόρτες του οχήματος. «Ναόμι Κάμπελ, θα σε σκοτώσουμε», της είπαν καθώς άνοιγαν τις πόρτες, ανέφερε όσο περιέγραφε το περιστατικό.

Η 46χρονη πρόσθεσε πως εκείνη την περίοδο επέλεξε να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα την επίθεση, αλλά τώρα αποκαλύπτει το συμβάν με αφορμή τη ληστεία εναντίον της Καρντάσιαν. Επιπλέον υπερασπίστηκε τη φίλη της και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της απέναντι σε ισχυρισμούς πως η ληστεία ήταν σκηνοθετημένη για περαιτέρω δημοσιότητα.

Δείτε το βίντεο στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *