Δείτε τα ζώδια της Παρασκευής

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να ρυθμίσεις κυρίως εργασιακά θέματα αλλά και οτιδήποτε αφορά στην εύρυθμη λειτουργία του επαγγελματικού ή οικιακού εξοπλισμού σου. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς και με την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης ή την προσωπική σου υγιεινή, κάτι που ίσως γίνει με αφορμή μια μάλλον περαστική αδιαθεσία ή δυσανεξία.

Ερωτικά
Ίσως να γνωρίσεις κάποιον/α, είτε στον χώρο της εργασίας σου, είτε με αφορμή την παροχή μιας υπηρεσίας. Φαίνεται όμως ότι μια ενδεχόμενη σχέση μαζί του/της θα «σκοντάψει» σε σοβαρά εμπόδια που δεν θα της επιτρέψουν να «τρέξει» όπως θα ήθελες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να δώσεις λύση στα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, αφού φαίνεται να την χρειάζεται όσο τίποτε άλλο. Ακόμη, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκινήσεις μια δίαιτα ή να κόψεις μια βλαβερή συνήθεια. Παράλληλα όμως εφιστά την προσοχή σου στα οικονομικά, όπου δεν ευνοούνται αγορές ή επενδύσεις αλλά μόνον οι πωλήσεις.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη ίσως σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο που φαίνεται «ενδιαφέρον» αλλά τελικά μια σχέση μαζί του μπορεί να κρύβει αρκετές «κακοτοπιές». Κι επειδή έχεις «χορτάσει» από προβλήματα είναι προτιμότερο να περιμένεις μια πιο ευνοϊκή συγκυρία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να δημιουργήσει μια μικρή αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και είναι πιθανόν είτε να υπάρξει «κοσμοσυρροή» στο σπίτι σου, είτε απλά να χρειαστεί να λείψεις από αυτό για αρκετές ώρες, λόγω ενός ταξιδιού. Παράλληλα όμως, θα έχεις την δυνατότητα να προβείς σε κάποιες τεχνικές ρυθμίσεις στον χώρο σου αλλά και να τον «νοικοκυρέψεις».

Ερωτικά
Ο Κρόνος ενδέχεται να σε στενοχωρήσει αρκετά ή να σε φέρει ενώπιον προβλημάτων που απαιτούν μια άμεση λύση. Ίσως χρειαστεί λοιπόν να πάρεις μια δύσκολη απόφαση αλλά σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ότι οι ευθύνες σε μια σχέση είναι μοιρασμένες.

 

δείτε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *