Δείτε τα ζώδια της εβδομάδας

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με κάποια θετικά που αφορούν τα επαγγελματικά σας, ταυτόχρονα όμως κάνουν την εμφάνιση τους οικονομικά ή νομικά ζητήματα που προκαλούν έντονη αστάθεια στις αποφάσεις σας. Βάλτε σε προτεραιότητα αυτά που επείγουν και οργανώστε το πρόγραμμα σας ώστε να μην σας φανούν βουνό οι υποχρεώσεις.   Η προσαρμογή των παιδιών στους ρυθμούς της καθημερινότητας ενδεχομένως να σας δυσκολέψει, αλλά είναι θέμα λίγων ωρών να μπούνε και πάλι στο πρόγραμμα τους. Φανείτε υπομονετικοί/ες και δείξτε περισσότερη κατανόηση. Μην ξεχνάτε πως και για εσάς δεν είναι εύκολη η επιστροφή στην ρουτίνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σχηματίζοντας δύσκολες όψεις με την Αφροδίτη, διανύει τον τομέα των οικονομικών σας, προκαλώντας κάποια μελανά σημεία στον προϋπολογισμό σας. Η ανάγκη σας να αυξήσετε το εισόδημα σας, σας καθιστά ευάλωτους απέναντι σε όσους προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν και καλό είναι να αποφύγετε τις διαπραγματεύσεις και τα ρίσκα.   Αναζητάτε τον έρωτα της ζωής σας σε λάθος μέρη και για αυτό τον λόγο μπλέκετε με λάθος άτομα, με αποτέλεσμα να είστε πιο κουρασμένοι/ες και απογοητευμένοι έπειτα από έναν χωρισμό. Αλλάξτε στέκια, παρέες και οτιδήποτε σας δυσαρεστεί, δεν υπάρχει λόγος να το υπομένετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η εβδομάδα σας βρίσκει γεμάτους διάθεση για να ασχοληθείτε με θέματα καριέρας, ειδικά αν κατά τη διάρκεια των γιορτών υπήρξε κάποια σχετική αδράνεια. Πάντως μην περιμένετε να είναι όλοι τόσο ευδιάθετοι γύρω σας, οπότε καλύτερα να μην προωθήσετε σήμερα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, αλλά να ασχοληθείτε με θέματα οργάνωσης.   Ένα νομικό ζήτημα που κάνει την εμφάνιση του σχετικά με τα περιουσιακά σας, μπορεί να φέρει αναστάτωση και να δοκιμαστούν σχέσεις με αδέλφια. Παραμείνετε ψύχραιμοι/ες, ώστε να αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις που θα σας βάλουν σε μπελάδες.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *