MORE STUFF

Δείτε τα ζώδια για την Τσικνοπέμπτη!

Δείτε τα ζώδια για την Τσικνοπέμπτη!

ΚΡΙΟΣ

Συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μπορούν να γίνουν σήμερα και να επιφέρουν θετικά αποτελέσματα και είναι μια καλή μέρα για να επεκταθείτε, για να επιλύσετε οικονομικά ζητήματα με τους συνεργάτες σας, καθώς η σιγουριά που αποπνέετε προκαλούν το σεβασμό των συνομιλητών σας. Επίσης, είναι ιδανική μέρα για να δώσετε μία συνέντευξη για δουλειά.   Έντονη κοινωνική ζωή, πάρτι και γνωριμίες από το απόγευμα και μετά θα σας ενθουσιάσουν, προσέξτε όμως καθώς μπορεί κάτω από τις μάσκες να κρύβονται πρόσωπα που δεν θα είναι και τόσο του τύπου σας. Αφεθείτε στους ρυθμούς της βραδιάς έχοντας όμως το νου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε γεμάτοι ζωντάνια και μπορείτε να τακτοποιήσετε με άνεση τις υποχρεώσεις σας, αλλά να ξέρετε μια μικρή ταλαιπωρία θα την περάσετε λόγω συνωστισμού στο δρόμο. Ημέρα κατάλληλη για αγορές για τον εαυτό σας και το σπίτι, αν και δεν αποκλείεται να το τραβήξετε μέχρι αργά το βράδυ. Η μέρα ενδείκνυται για βόλτες και επαφές με κόσμο.   Έντονη ερωτική διάθεση και ανάγκη για επικοινωνία με το ταίρι σας μπορούν να αναθερμάνουν τη σχέση σας αν δεν καταπιέσετε τα ένστικτα σας ξενερώνοντας από θέματα της καθημερινότητας. Αφιερώστε τη βραδιά στο/στη σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι/ες, αφήστε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γίνονται πράγματα στον επαγγελματικό τομέα, το εισόδημα σας κάπως βελτιώνεται, αλλά έχετε αρκετό δρόμο ακόμα μπροστά σας για να πείτε πως ησυχάσατε. Παρ’ όλα αυτά, οι ιδέες σας είναι πολλές και το κλειδί της επιτυχίας είναι η συνεχής ενημέρωση, καθώς υπάρχουν τρόποι για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας, αρκεί να απευθυνθείτε στα κατάλληλα πρόσωπα που θα σας στηρίξουν.   Το ξέφρενο κέφι της βραδιάς μπορεί να σας κάνει επιρρεπείς σε καταχρήσεις και θα πρέπει να κρατήσετε το μέτρο για τη δική σας ασφάλεια. Γνωριμίες καινούριες δεν προβλέπονται, όμως μπορεί να προκύψει κάτι με ένα φιλικό σας πρόσωπο, κάτι που θα σας προκαλέσει αμηχανία στην πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ακάθεκτοι συνεχίζετε οι Καρκίνοι τις προσπάθειες σας και όλο αυτό σας δίνει έναν αέρα αυτοπεποίθησης που πείθει τους συνομιλητές σας. Ο κυβερνήτης σας Σελήνη σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Ήλιο και εκτός από τη ζωτικότητα που αισθάνεστε, συμβαίνουν θετικά βήματα στη δουλειά σας και είναι η κινητήριος δύναμη σας. Ιδιαίτερη προσοχή στα προσωπικά σας αντικείμενα.   Για εσάς που το τελευταίο διάστημα ήταν γεμάτο κοινωνικές επαφές και εξόδους, η σημερινή βραδιά προβλέπεται ότι θα είναι ήπιων τόνων από δική σας επιλογή. Βέβαια υπάρχετε και αρκετοί/ές που θα θέλατε να βολτάρετε με τους φίλους σας και καθώς η μέρα ευνοεί την ψυχαγωγία, μην το σκέφτεστε και βγείτε να διασκεδάσετε.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είστε σε μία φάση νιρβάνα καθώς έχετε αποφασίσει να μην χαλιέστε συνεχώς με όσα σας συμβαίνουν και διανύετε μια ήρεμη περίοδο, κάτι που αυξάνει την έμπνευση και τη δημιουργικότητα σας. Σήμερα μπορείτε να επωφεληθείτε από το δημιουργικό σας οίστρο και να αξιοποιήσετε τη μέρα εποικοδομητικά. Γραφειοκρατικά ζητήματα θα τακτοποιηθούν με ευκολία.   Ένα πρόσωπο από το παρελθόν όποτε εμφανίζεται στη ζωή σας, την κάνει άνω – κάτω και θα πρέπει να κοντρολάρετε όλη αυτή την έξαψη που σας προκαλεί, ώστε να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες της σχέσης σας. Κρατήστε ορισμένες αποστάσεις μιας και θα είναι παροδικό όλο αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε τελειομανείς και «ψείρες» στη δουλειά σας και προκειμένου να πετύχετε τα τέλεια αποτελέσματα που θέλετε, μπορεί να υποβάλλετε τον εαυτό σας σε ατελείωτες ώρες προσπάθειας. Σήμερα που είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με σημαντικά ζητήματα μιας και δεν προβλέπονται εμπόδια, βάλτε όλη σας την ενέργεια σε αυτά. Η μέρα ευνοεί νέα ξεκινήματα.   Από το απόγευμα και μετά, μπορείτε να κανονίσετε συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα είτε εντός, είτε εκτός σπιτιού και να κάνετε ένα πάρτι ή να πάτε σε κάποιο πάρτι που θα σας καλέσουν. Καινούρια πρόσωπα, θα σας ενθουσιάσουν. Ιδιαίτερη προσοχή με την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

ΖΥΓΟΣ

Σελήνη και Δίας σχηματίζουν θετικές όψεις και καθώς επηρεάζουν τον επαγγελματικό τομέα, κάποια διευκόλυνση θα σας γίνει, κάποιος μπορεί να δείξει έντονο ενδιαφέρον για τις ικανότητες σας, ή μπορεί να εισπράξετε χρήματα, κάτι καλό πάντως θα συμβεί. Είναι μια μέρα ευχάριστη και ο νους σας μπορεί να ταξιδεύει, όμως οι υποχρεώσεις θα σας επαναφέρουν στην πραγματικότητα.   Με τον τρόπο έκφρασης σας πρέπει να είστε προσεχτικοί/ές, ώστε να μην δώσετε εσφαλμένες εντυπώσεις σε άτομα που δεν σας ελκύουν ερωτικά. Η ευχάριστη διάθεση σας και ο αυθορμητισμός σας μπορεί να παρεξηγηθούν από κάποια πρόσωπα δεν αποκλείεται να είναι και οικεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είστε αποσυντονισμένοι και η μέρα θα σας φανεί ατελείωτη. Ενδεχομένως να σκέφτεστε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να έχετε μπλοκάρει. Κάντε μια λίστα με τα πιο σημαντικά και ασχοληθείτε με το κάθε ένα ξεχωριστά. Σε γενικές γραμμές η μέρα δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες και μπορείτε να πιάσετε τους στόχους σας αν βάλετε ένα πρόγραμμα.   Θέματα ψυχαγωγίας των παιδιών μπορούν να γίνουν μια καλή αφορμή για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Εσάς που σας έχει «φάει» η κλεισούρα, είναι η τυχερή σας μέρα καθώς υπάρχουν πολλά δρώμενα, οι ρυθμοί θα είναι ξέφρενοι και μπορείτε να διασκεδάσετε και να εκτονωθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον επαγγελματικό τομέα έχουν επιλυθεί κάποια οικονομικά ζητήματα που σας προβλημάτιζαν και πλέον είστε πιο ήρεμοι μιας και ξέρετε με σιγουριά σε τι έδαφος πατάτε. Σήμερα μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στην έρευνα και την αναζήτηση πληροφοριών εσείς που έχετε μια καινούρια ιδέα στο μυαλό σας. Επίσης, είναι μια πολύ ευνοϊκή στιγμή για να δώσετε μία συνέντευξη.   Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα προτιμήσετε πιο ιδιωτικές καταστάσεις με το ταίρι σας, ενώ οι υπόλοιποι/ες και ειδικά οι ελεύθεροι/ες, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για κοινωνικές επαφές και δρώμενα. Ιδιαίτερη προσοχή με το ξόδεμα των χρημάτων σας καθώς είστε πολύ επιρρεπείς στις σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είστε διατεθειμένοι να αγχωθείτε για κανέναν και μπορεί κάποιους να τους εκνευρίσουν οι χαλαροί ρυθμοί σας. Η μέρα παρουσιάζει κάποια προβλήματα στις μετακινήσεις σας, μπορείτε όμως να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας, αρκεί να ξεκινήσετε από νωρίς το πρόγραμμα σας. Επενδύσεις, δάνεια, διαπραγματεύσεις, ας μην τις βιαστείτε.   Από το απόγευμα και μετά, μπορείτε να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισης σας και να κάνετε ορισμένες αγορές για τον εαυτό σας. Μία έξοδος με φιλικά σας πρόσωπα θα σας δώσει την ευκαιρία να ξελαμπικάρετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με ευχάριστο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να σας χαλάσουν τα σχέδια σήμερα καθώς Δίας και Ουρανός συγκρούουν τις ενέργειες τους, δεν σημαίνει όμως πως θα πρέπει να τα παρατήσετε εντελώς. Η μέρα είναι λίγο ασταθής και θα πρέπει να εξετάσετε πιθανές ελλείψεις και σφάλματα, ώστε να τα διορθώσετε εγκαίρως. Μην περιορίζεστε σε ένα συγκεκριμένο τομέα εσείς που αναζητάτε μία θέση εργασίας.   Είστε μες στην αγωνία για την πρώτη συνάντηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και από τα πολλά αρώματα και τα φρου – φρου που φοράτε, μπορεί να νομίσει πως ντυθήκατε τούρτα. Δεν χρειάζονται υπερβολές. Να είστε ο εαυτός σας και δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

ΙΧΘΥΣ

Πού σας χάνουν πού σας βρίσκουν, κολλημένους στον υπολογιστή δίχως καμία διάθεσης επικοινωνίας σήμερα. Μια καινούρια πρόταση συνεργασίας σας έχει προκαλέσει πανικό και θέλετε να βελτιώσετε τς γνώσεις σας όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Εσείς που αναζητάτε μία θέση εργασίας, ενδεχομένως να βρείτε κάτι που θα είναι προσωρινό. Συνεχίστε να στέλνετε βιογραφικά.   Η βραδιά προβλέπεται περίεργη. Μπορεί αρχικά να ενθουσιαστείτε με μία έξοδο που θα κάνετε, στην πορεία όμως δεν αποκλείεται να βαρεθείτε, οπότε φροντίστε να έχετε εναλλακτική λύση επιστροφής στο σπίτι. Δεν είναι η τυχερή σας μέρα για κάτι αξιόλογο για εσάς τους/τις ελεύθερους/ες.

 via

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MORE STUFF

More in MORE STUFF

Stefania -“Friday

Stefania -“Friday”: H εκπρόσωπος της Eurovision επιστρέφει με… summer vibes!

Asteropi ChainaJuly 6, 2020
Αποκλειστική Συνέντευξη με την Μαρια Παπαλεοντίου!

Αποκλειστική Συνέντευξη με την Μαρία Παπαλεοντίου!

Asteropi ChainaJuly 2, 2020
Katerine Duska & Leon of Athens live στη Τεχνόπολη

Katerine Duska & Leon of Athens live στη Τεχνόπολη

Asteropi ChainaJuly 1, 2020
Η Alma μοιράζεται το μήνυμα αισιοδοξίας της μέσα από το νέο της single «Be alright»

Η Alma μοιράζεται το μήνυμα αισιοδοξίας της μέσα από το νέο της single «Be alright»

Asteropi ChainaJune 24, 2020
Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: Το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης!

Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: Το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης

Asteropi ChainaJune 24, 2020
Beyond ATH: Kareem Kalokoh X Havana Club

Beyond ATH: Kareem Kalokoh X Havana Club σε ένα μοναδικό μουσικό film

Asteropi ChainaJune 19, 2020
10ο ATHENS OPEN AIR FILM FESTIVAL

10ο ATHENS OPEN AIR FILM FESTIVAL | Ιούνιος – Αύγουστος 2020

Asteropi ChainaJune 19, 2020
Online ημερίδα: «RestART

Online ημερίδα: «RestART | Η τέχνη την επόμενη μέρα»

Asteropi ChainaJune 17, 2020
Athens Pride: Συμβολική Διαμαρτυρία Αλληλεγγύης στο κίνημα Black Lives Matter

Athens Pride: Συμβολική Διαμαρτυρία Αλληλεγγύης στο κίνημα Black Lives Matter

Asteropi ChainaJune 17, 2020