Δείτε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα, ειδικά αν διαπιστώσετε πως υπάρχει έλλειμμα στον προϋπολογισμό σας. Μην προσπαθήσετε να τα επιλύσετε όλα μαζί, γιατί θα πάθετε πανικό. Ορισμένοι ενδεχομένως να νιώσετε απογοήτευση από τις απολαβές της δουλειάς σας και να θέλετε να αλλάξετε κατεύθυνση, όμως οι στόχοι σας είναι συγκεχυμένοι.   Προσπαθείτε να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας για ένα πρόσωπο που δεν είναι διαθέσιμο, αλλά δεν τα καταφέρνετε καθώς μέρα με τη μέρα εντείνονται ολοένα και περισσότερο, με αποτέλεσμα να νιώθετε δυστυχισμένοι. Στρέψτε την προσοχή σας προς άλλη κατεύθυνση, προτού πληγωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα ακίνητης περιουσίας και δάνεια σας απασχολούν από νωρίς το πρωί και θα σπαταληθεί αρκετός χρόνος στην επίλυση τους. Βάλτε μια τάξη στον προϋπολογισμό σας και μην αμελείτε οφειλές που μπορούν να σας φέρουν σε αδιέξοδο. Ακατάλληλη στιγμή για αγοραπωλησίες ακινήτων καθώς και για μετακομίσεις. Μείνετε στην ασφαλή οδό που ακολουθείτε.   Στον οικογενειακό τομέα υπάρχει ένταση εξαιτίας της ανάγκης σας να τα έχετε όλα υπό έλεγχο, κάτι που σας εξαντλεί με αποτέλεσμα να ξεσπάτε στους άλλους. Περιορίστε την τελειομανία σας και αφήστε περισσότερα περιθώρια κινήσεων στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ

Σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να παρθούν άμεσα σχετικά με τα επαγγελματικά σας, σας έχουν αποσυντονίσει εντελώς από τις υποχρεώσεις σας καθώς για πρώτη φορά έπειτα από πολύ καιρό βλέπετε ένα λαμπερό φως στον ορίζοντα. Προσπαθήστε σήμερα να το αφήσετε στην άκρη το συγκεκριμένο θέμα, ώστε να ξεκαθαρίσει η σκέψη σας και να τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις σας.   Πολύ συχνά ασχολείστε με τη γνώμη των άλλων, με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε επειδή δεν είστε αρεστοί σε όλους. Αν καταφέρετε να μην σας ενδιαφέρουν τέτοιου είδους θέματα, θα απελευθερωθείτε και θα προχωρήσετε στη ζωή σας δίχως να εξαρτάστε από κανέναν.

via 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *