Δείτε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Οι φιλοδοξίες και τα όνειρά σας βγαίνουν σε πρώτο πλάνο και σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, καθώς οι θετικές όψεις Ερμή και Κρόνου ευνοούν τις προσπάθειές σας και τα αποτελέσματα θα είναι πέρα των προσδοκιών σας. Ταξίδια στο εξωτερικό για θέματα σπουδών και νομικά ζητήματα επίσης ευνοούνται.   Ξεκινήστε σήμερα ένα διατροφικό πρόγραμμα που θα συμβάλλει στη βελτίωση της φόρμας σας και μην κάνετε εξαντλητικές δίαιτες που θα αποβούν αναποτελεσματικές. Για καλύτερα αποτελέσματα, ξεκινήστε γυμναστήριο ή κάποιες ασκήσεις στο σπίτι αν δεν είστε και πολύ αθλητικοί τύποι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα ταλαιπωρηθείτε λίγο τις πρώτες πρωινές ώρες σε οργανισμούς και υπηρεσίες, όμως θα τακτοποιηθούν οι δουλειές σας και θα νιώσετε ικανοποίηση. Η μέρα ευνοεί καινούριες συνεργασίες και συνεταιρισμούς καθώς και αποστολή βιογραφικών. Όσοι ξεκινάτε τώρα μια καινούρια συνεργασία είστε λίγο αγχωμένοι, όμως οι ρυθμοί απαιτούν την άμεση προσαρμογή σας.   Είστε μπλοκαρισμένοι/ες και αλλάζετε κάθε τρεις και λίγο γνώμη σχετικά με τη σχέση σας και την απόκτηση παιδιού. Σήμερα ενδεχομένως να νιώσετε έντονα την ανάγκη για δημιουργία οικογένειας, κάτι που μπορεί να είναι παροδικό. Ακατάλληλη μέρα για λήψη αποφάσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπαρξιακά ζητήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και οι σκέψεις σας είναι συγκεχυμένες, όμως η μέρα μπορεί να αποβεί εξαιρετικά εποικοδομητική αν φυσικά καταφέρετε να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Επιδιώξτε επαφές με άτομα που θα συμβάλλουν στην επαγγελματική σας ανέλιξη και προωθήστε με δυναμισμό τις δεξιότητές σας.   Από το απόγευμα και μετά, είναι ιδανικές στιγμές για να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Η δημιουργική σας διάθεση είναι στα ύψη και μπορείτε να κάνετε μικρά θαύματα για την οικογένειά σας.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα.   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *