Δείτε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φόροι, δάνεια και λοιπές υποχρεώσεις σας φορτίζουν συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να ξεκινά η μέρα με αρκετό άγχος. Κατάλληλη στιγμή για να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας και να βάλετε προτεραιότητες στα έξοδά σας, ώστε να ξέρετε μέχρι πού μπορείτε να κινηθείτε. Αποφύγετε κόντρες με άτομα που σας είναι χρήσιμα.   Μπερδεμένη είναι η κατάσταση της ερωτικής σας ζωής και θα γίνει ακόμα πιο πολύπλοκη αν δεν εκφράσετε κάποια στιγμή κι εσείς τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας. Η απόμακρη στάση που κρατάτε όχι μόνο δεν σας ωφελεί, αλλά προκαλεί και στασιμότητα στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Σας έχει πιάσει ένα ανεξήγητο άγχος και χαλάει η διάθεση σας χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Η μέρα είναι λίγο σπαστική για όσους σκοπεύετε να ασχοληθείτε με γραφειοκρατικά ζητήματα και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την υπομονή σας. Τα οικονομικά σας χρήζουν λεπτού χειρισμού, τουλάχιστον μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση των εσόδων σας.   Όσον αφορά την κοινωνική σας ζωή, είναι γεγονός πως χρειάζεται βελτίωση και εξαρτάται καθαρά και μόνο από τις διαθέσεις σας και όχι τόσο από την οικονομική σας κατάσταση. Επομένως, κάντε μία προσπάθεια να κοινωνικοποιηθείτε και μην στέκεστε σαν ξυλάγγουρα όταν είστε έξω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ημέρα σημαντικών αποφάσεων και δυναμικής προσέγγισης της πραγματικότητας για τους Παρθένους. Ενδεχομένως κάποιοι να αισθάνεστε πως έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και να βάζετε νέους στόχους, ενώ κάποιοι άλλοι αποφασίζετε να πατήσετε πόδι στη δουλειά σας και να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει. Όπως και να έχει, φροντίστε να ενεργήσετε μεθοδικά.   Η ανωριμότητα σας μπορεί να φέρει στα όρια κάποια μέλη τς οικογένειας αν τους προκαλέσετε ανησυχία. Εσείς που ταξιδεύετε, κρατήστε κάποια επαφή, δώστε το σήμα σας και μη συμπεριφέρεστε επιπόλαια. Οι εντάσεις που θα προκληθούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα οφείλονται σε εσάς.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα.   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *