Δείτε σήμερα στο “Από άλλο ανέκδοτο”!

Η σατιρική σειρά κινουμένων σχεδίων, το τρίτο επεισόδιο της οποίας θα παρακολουθήσουμε απόψε στις 22:30 έχει θέμα έναν…καυγά! Ο Τοτός, ο Μπόμπος και η Αννούλα, οι ήρωες των γνωστών ανεκδότων, παίρνουν ψηφιακή σάρκα και οστά και γίνονται πρωταγωνιστές της σατιρικής σειράς κινουμένων σχεδίων του Alpha «Από άλλο ανέκδοτο». Παιδιά… άπαιχτα! Ατίθασα, σκανδαλιάρικα, ετοιμόλογα. Της δράσης και της αντίδρασης, της λογικής και της παράνοιας, της κωμωδίας αλλά και του δράματος.

Συμμαθητές στο ίδιο σχολείο, μπλέκουν σε απίστευτες περιπέτειες και δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους αλλά και τα νεύρα των άλλων. Οι ιστορίες τους; Ιστορίες καθημερινής τρέλας. Το σκηνικό τους; Μια χώρα που ακροβατεί μεταξύ αστείου και σοβαρού. Στη σειρά, εμφανίζονται, ως guest stars, και σατιρίζονται γνωστά πρόσωπα της μικρής οθόνης, του θεάματος και της πολιτικής σκηνής καθώς και χαρακτήρες από ανέκδοτα που όλοι έχουμε ακούσει και αφηγηθεί.

Το τρίτο επεισόδιο έχει τον τίτλο «Back to the future»

Άγριος καυγάς ξεσπάει ανάμεσα στον Τοτό και τον Μπόμπο με αφορμή έναν άστεγο – επαίτη – ρακοσυλλέκτη. Ο Τοτός και η Αννούλα συναντούν έναν ταξιδιώτη από το μακρινό – και χωρίς μνημόνια – 2007. Μαζί ξεκινούν την αναζήτηση της χαμένης του ζωής ενώ παράλληλα ο Μπόμπος ξεκινά με τον ρακοσυλλέκτη την αναζήτηση ενός χαμένου δαχτυλιδιού. Δύο ιστορίες που θα έχουν ως αποτέλεσμα την επανένωση Τοτού και Μπόμπου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *