Δείτε σε ένα εντυπωσιακό video, τι τραβάει μια ωραία γυναίκα στους δρόμους της Νέας Υόρκης!

Πόσο επικίνδυνοι μπορεί να είναι οι δρόμοι της Νέας Υόρκης την ημέρα; Πολύ, αν επιχειρεί να τους διαβεί μία γυναίκα που περπατά μόνη της. Γιατί αυτά που ακούει φτάνουν στα όρια της παρενόχλησης.

Ενας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αποφάσισε να αναδείξει το πρόβλημα, κάνοντας την πιο απλή κίνηση. Εβαλε μία γυναίκα να περπατήσει μόνη της στη Νέα Υόρκη, ενώ μία κρυφή κάμερα κατέγραφε τις αντιδράσεις. Επί δέκα ώρες, η Σοσάνα Ρόμπερτς άκουσε ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς, παρότι προχωρούσε χωρίς να κοιτάζει κανέναν, ενώ φορούσε ένα τζιν παντελόνι και ένα μπλουζάκι που έκλεινε αρκετά ψηλά.

«Χαμογέλα», «Καλή σου μέρα», «Να σε έχει ο Θεός καλά», ήταν μερικά από αυτά που της είπαν, αλλά δεν έλειψαν και οι τρομακτικές σκηνές, όπως στην περίπτωση ενός νεαρού που περπατούσε ακριβώς δίπλα της επί πέντε λεπτά, παρότι εκείνη δεν του μίλησε καθόλου.

Κατά τη διάρκεια του δεκάωρου γυρίσματος, αντιμετώπισε πάνω από 100 περιπτώσεις λεκτικής παρενόχλησης, χωρίς να υπολογίζονται τα σφυρίγματα και το κλείσιμο του ματιού.

Δείτε το εντυπωσιακό video:

Πηγή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *