Δείτε πως είναι σήμερα όλα τα παιδάκια από τις σειρές που αγαπήσαμε!

Έξαλλος θα γινόταν ο Περίανδρος Πώποτας αν έβλεπε σήμερα τον γιο του το Μανωλάκη ημίγυμνο στο σανίδι.


Λογικά θα του ξύριζε το κεφάλι, θα του έβαζε μια ταμπέλα που θα έλεγε «είμαι τεντιμπόης» και θα τον διαπόμπευε δημόσια σε όλο το Κολοκοτρωνίτσι.

Αν, ακόμα, δεν έχεις συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει να σε ενημερώσουμε ότι ο 24χρονος Πάρης Σκαρτσολιάς γνωστός και ως «ο Μανωλάκης» συμμετέχει στην παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα» των Ρέππα – Παπαθανασίου αντικαθιστώντας τον Μάνο Ιωάννου.

Και εμφανίζεται κάπως έτσι.

 

Εδώ που τα λέμε, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Πάρη μετά το «Καφέ της Χαράς».

Ο νεαρός ηθοποιός πάντα έκανε τηλεοπτικές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια, ενώ πρόσφατα έπαιξε και στη σειρά «Ταμάμ».

Όμως κάθε φορά που βλέπουμε πώς έχουν μεγαλώσει τα παιδιά που κάποτε ήταν σταρ, μια νοσταλγία μας πιάνει.

Γι’ αυτό και σήμερα συγκεντρώσαμε όλα εκείνα τα πιτσιρίκια που όταν έμπαιναν στην τάξη προκαλούσαν δέος στους συμμαθητές τους μιας και το γεγονός ότι έπαιζαν στην τηλεόραση ήταν κάτι πολύ cool διαχρονικά.

Βέβαια, αυτά τα παιδιά έχουν σήμερα να διαχειριστούν το τίμημα της δημοσιότητας μιας και κάθε χρόνο πρέπει να βλέπουν στο ίντερνετ τις φωτογραφίες τους συνοδεία τίτλων τύπου «δεν φαντάζεσαι πως έγινε το κοριτσάκι από την τάδε σειρά κλπ κλπ».

 

Ορίστε ποια είναι αυτά τα παιδιά.

Η Βάλια (Καφέ της Χαράς)

Δεν γινόταν να παραλείψουμε την κοπέλα του Μανωλάκη και κόρη της Χαράς Χάσκα.

Η μικρή Βάλια στην πραγματικότητα λέγεται Έφη Ρασιά και είναι ανιψιά του Χάρη Ρώμα. Οι φωτογραφία που κυκλοφόρησε το 2013 τη δείχνει κάπως έτσι.

 

H Όλια (Λένη) 

17 χρονών είναι σήμερα η Δήμητρα Δουμένη, το κοριτσάκι που υποδυόταν την Όλια στη σειρά «Λένη» και τραγουδούσε το χιτ «τρέχει, τρέχει, τρέχει το νερό».

«Είναι πολύ περίεργο γιατί είμαι αρκετά μικρή. Βλέπω τις σκηνές και θυμάμαι τι γινόταν πίσω από τις κάμερες, στα γυρίσματα. Δεν το είδα ποτέ ως κάτι διαφορετικό γιατί δεν φερόμουν διαφορετικά από τα άλλα παιδιά της ηλικίας μου. Έπαιζα όπως όλα τα παιδιά και παράλληλα είχα μια πρόσθετη δραστηριότητα.

Στο να το δω έτσι με βοήθησαν πολύ οι γονείς μου» είπε πέρυσι σε συνέντευξή της στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ.

 

δείτε την συνέχεια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *