Με συνεργάτες και… καλό φαγητό γιόρτασε τη νίκη του «One Last Breath» στον ελληνικό τελικό της Eurovision η Μαρία Έλενα Κυριάκου, ενώ, αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Δέσποινα Βανδή έσπευσε να ευχηθεί στην τραγουδίστρια, η οποία ήταν μέλος της ομάδας της όταν κέρδισε στο «The Voice»!

Έχοντας για παρέα τους συντελεστές του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα τον Μάιο στη Βιέννη, η Μαρία Έλενα ηρέμησε μετά το άγχος και την ένταση του τελικού σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας, όπως βλέπουμε σε φωτογραφία που «ανέβηκε» στα social media.

Untitled1.jpg

Την ίδια ώρα, η Δέσποινα Βανδή έστειλε τα συγχαρητήριά της, με μία κοινή τους φωτογραφία από τον τελικό του «The Voice», γράφοντας στη λεζάντα «μπράβο αστέρι μου! Καθηλωτική!!!».

Untitled2.jpg

Παρά το ότι έχει περάσει ένας χρόνος από το talent show, οι δύο τραγουδίστριες έχουν επικοινωνία και συνεργάζονται. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει η Μαρία Έλενα σε αποκλειστική συνέντευξη στο star.gr λίγο πριν τον τελικό, η Δέσποινα ήταν από τους πρώτους που άκουσαν το «One Last Breath»: «η σχέση μου με την Δέσποινα, όσο περνάει ο καιρός, γίνεται και καλύτερη! Βρίσκεται συνέχεια δίπλα μου και παίρνω τις συμβουλές της σε καθετί που κάνω. Θεωρώ πως είναι η πλέον κατάλληλη για να με βοηθήσει σε αυτό τον χώρο. Το τραγούδι, μόλις το τελειώσαμε, το έστειλα αμέσως στη Δέσποινα να το ακούσει και να μου πει την γνώμη της! Πήρα πολλή θετική ενέργεια από αυτήν και την ευχαριστώ θερμά!».

Δείτε στο βίντεο την Μαρία Έλενα να λέει το «One Last Breath» στη σκηνή του τελικού

πηγή