Δείτε όλα όσα έγιναν στο 2o The Booth της μπύρας BUD, με τον DJ Mossel!

Το καλοκαίρι πήρε παράταση!

Ανάμεσα στο καλοκαίρι και στο φθινόπωρο φέτος… το 2o The Booth event της μπύρας BUD! Με τον extra hot DJ Mossel και τη μουσική του, σε παραθαλάσσιο location στην ακτή του Αλίμου για περιορισμένο αριθμό τυχερών, που πέρασαν μια ζεστή, σχεδόν καλοκαιρινή νύχτα, με τη δροσιά της μπύρας BUD και ξεσηκωτικά vibes.

Ήταν ομολογουμένως μια από τις καλύτερες βραδιές για τα exclusive dance parties που έχουν γίνει talk of the town, αφού κάθε φορά οι συμμετοχές είναι όλο και περισσότερες!

 

The Booth AFTER MOVIE/DJ MOSSEL/BUD Made for Music

 

The Booth Ρεπορτάζ/BUD Made for Music

 

 

The Booth | Mossel (Full DJ Set)/BUD Made for Music

Οι ετοιμασίες για το 3o The Booth event της μπύρας BUD έχουν ήδη ξεκινήσει και ίσως κάποια ή κάποιος από εσάς, είναι ένας από τους επόμενους τυχερούς που θα γίνουν κομμάτι αυτής της μουσικής ιστορίας των pop-up dance parties που ήδη στο δεύτερο χρόνο τους, γίνονται θεσμός.

Μείνετε συντονισμένοι στο Facebook page της BUD, για να δηλώσετε συμμετοχή στο επόμενο exclusive event, σε ένα διαφορετικό και απροσδόκητο location με την καλύτερη dance μουσική από τους πιο hot Έλληνες DJs και φυσικά μία παγωμένη μπύρα BUD στο χέρι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *