Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο!

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας είναι πραγματική ανάσα και σας δίνεται η ευκαιρία να υλοποιήσετε ορισμένα σχέδια σας είτε που έχουν σχέση με τα επαγγελματικά σας είτε με αγορές ή ακόμη και με ένα ταξίδι που σκοπεύετε να πάτε, αλλά καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές ώστε να κρατήσετε κάποιο απόθεμα και να μην τινάξετε την μπάνκα στον αέρα. Έντονη ροπή προς το αλκοόλ τη μουσική και τη διασκέδαση.

Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις και διαπληκτισμούς με οικεία σας πρόσωπα μέσα στο διήμερο και μην προκαλείτε εσείς οι ίδιοι δυσάρεστες καταστάσεις. Μη μπλέκεστε και προσπαθείτε να ορίσετε τις ζωές των άλλων. Ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή και τονώστε τη σχέση σας ώστε να μπορέσετε να βρείτε τις ισορροπίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Κατάλληλη μέρα για να κάνετε επαγγελματικές συμφωνίες ή για να ξεκινήσετε τις εργασίες για μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα. Αν κινηθείτε εγκαίρως μπορείτε να οργανώσετε ορισμένα μαστορέματα και διάφορες παρεμβάσεις στο χώρο, ώστε να μπορείτε να ασχοληθείτε με γραφειοκρατικά θέματα μεσοβδόμαδα. Προσέξτε πιθανά ατυχήματα λόγω χρήσης εργαλείων.

Με τον Ήλιο να επηρεάζει την ανάγκη σας για ανεξαρτησία, ενδεχομένως να φερθείτε απότομα στο ταίρι σας διεκδικώντας κάποιες στιγμές μακριά του και προβλέπονται κάποια σύννεφα στον ορίζοντα που δεν θα αργήσουν να εξελιχθούν σε θύελλα. Μην είστε εριστικοί όταν πατάτε πόδι, κάντε το με χάρη ώστε να αποφύγετε τις εντάσεις και να γίνει δεκτό το αίτημα σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αισιόδοξοι και γεμάτοι ενέργεια είστε μέσα στο διήμερο, οπότε είναι κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού αλλά και με τον κήπο ή το μπαλκόνι σας φυτεύοντας άνθη που θα ομορφύνουν το χώρο σας και τη ζωή σας.

Επίσης, καλό είναι να ασχοληθείτε και με την ανανέωση της εμφάνισης σας κάνοντας κάποιες αγορές που θα τονώσουν τη διάθεση σας, πάντα με μέτρο φυσικά.   Το έντονο ενδιαφέρον σας για τους άλλους ενδεχομένως να μην εκτιμηθεί αρκετά και είναι κάτι που σας προκαλεί απογοήτευση. Μην περιμένετε να αντιλαμβάνονται όλοι τις καταστάσεις όπως εσείς κι όσο λιγότερες προσδοκίες έχετε από τους ανθρώπους, τόσο πιο ήρεμοι θα είστε μέσα σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά είστε ακόμη ζορισμένοι και δεν έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε τα σχέδια σας που μονίμως αναβάλετε εδώ κι αρκετό καιρό, οπότε θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι να έρθει η πολυπόθητη στιγμή που θα είστε έτοιμοι. Η εριστική σας διάθεση μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον, οπότε προσέξτε πως θα φερθείτε.

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τη διάθεση σας ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια ζητήματα που σας προκαλούν απογοήτευση με αποτέλεσμα να νιώθετε έντονα την ανάγκη για αλκοόλ και καταχρήσεις ώστε να πάψετε να σκέφτεστε όλα αυτά που σας κρατούν στάσιμους και κυρίως για να ξεπεράσετε τις αναστολές σας. Αποφύγετε την οδήγηση στη στιγμή μάλιστα που έχετε άγριες διαθέσεις, ώστε να εξασφαλίσετε τη σωματική σας ακεραιότητα.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τους Λέοντες, τους Παρθένους, τους Ζυγούς και τους Σκορπιούς στην επόμενη σελίδα

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *