Διαβάστε τι λένε τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μετακινήσεις, επαφές και συμπτώσεις μέσα στο διήμερο θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στα επαγγελματικά σας, αρκεί να εκμεταλλευτείτε σωστά τις συγκυρίες. Κάποιες διαφορές που μπορεί να είχατε με ένα φιλικό σας πρόσωπο επιλύονται εξαιτίας της διαλλακτικής στάσης που κρατάτε κι επικρατεί μια γενικότερη αρμονία στις σχέσεις σας.

Την Κυριακή, ίσως νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε για να ξεκαθαρίσετε τα αισθήματα σας για το σύντροφο σας που σας δίνει συγκεχυμένα μηνύματα το τελευταίο διάστημα, προσέξτε όμως και μην πάρετε καμία απόφαση καθώς η επιρροή το Πλούτωνα μπορεί να σας μπερδέψει και να κάνετε κάτι που αργότερα θα μετανιώσετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γεμάτο βόλτες και μετακινήσεις προβλέπεται το διήμερο και θα πρέπει να οργανωθείτε εγκαίρως αν δεν σκοπεύετε να χάσετε το κέφι σας σε περίπτωση που ξεχάσετε κάτι σημαντικό κι αναντικατάστατο (μπορεί να είναι από το φορτιστή του κινητού ή του λάπτοπ, μέχρι κάποιο σημαντικό έγγραφο. Επίσης, τακτοποιήστε και το κατοικίδιο σας αφήνοντας το σε κάποιο φίλο για φιλοξενία.

Την Κυριακή, όπου κι αν είστε, αφιερώστε ορισμένες στιγμές στη μητέρα σας και κάντε με κάποιο τρόπο μια κίνηση ώστε να εκφράσετε την εκτίμηση και την αγάπη που της έχετε. Η όποια απόσταση δεν είναι δικαιολογία, μπορείτε να πετύχετε ό, τι θέλετε με τη χρήση της τεχνολογίας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην παίρνετε επαγγελματικά ζητήματα στο σπίτι ειδικά αν έχετε στο πρόγραμμα να κάνετε μια εκδρομή, αλλά και στο σπίτι να μείνετε, δεν υπάρχει λόγος να αναμασάτε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Ξεκουράστε κυρίως το πνεύμα σας, ώστε να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις σας μέσα στις επόμενες μέρες δίχως εκνευρισμό.

Η ανάγκη σας να βρεθείτε μόνοι με το σύντροφο σας την Κυριακή είναι μεγάλη και σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε κάτι έξω απ’ τα καθιερωμένα ακόμη και στην πόλη, αρκεί να μη χάσετε τη διάθεση σας λόγω κούρασης. Όπου κι αν είστε, μην ξεχάσετε να πείτε ένα «χρόνια πολλά» στη μητέρα σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε, μην παρασύρεστε από λανθασμένες εντυπώσεις που μπορεί να έχετε για τον προορισμό σας, γιατί μπορεί να απέχουν πολύ από την πραγματική κατάσταση που επικρατεί. Ενημερωθείτε εγκαίρως και μη βασίζεστε μόνο στα λόγια τρίτων αν θέλετε να έχετε μια σφαιρική άποψη και να αποφύγετε την όποια ταλαιπωρία.

Την Κυριακή, η προσοχή σας είναι στραμμένη σε ένα ηλικιωμένο άτομο της οικογένειας πιθανόν στη μητέρα σας και είναι ευκαιρία να βρεθείτε και με τα υπόλοιπα μέλη που έχετε χαθεί λόγω απόστασης και φορτωμένου προγράμματος. Αποφύγετε συζητήσεις καθημερινής ρουτίνας, ώστε να απολαύσετε πραγματικά την κάθε στιγμή και να ξεκουραστείτε.

 

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *