Διαβάστε τι λένε τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

 

 

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη απέναντι σας στον Αιγόκερω, είστε αρκετά ευσυγκίνητοι και με το παραμικρό μπορεί να σας πιάσουν τα κλάματα. Σε συνδυασμό και με κάποια ζητήματα που σας απασχολούν, η διάθεση σας είναι μια πάνω και μια κάτω και δεν ξέρουν πια πώς να σας φερθούν τα άτομα από το περιβάλλον σας. Ηρεμήστε, αν νιώθετε την ανάγκη να κλάψετε κάντε το και μην καταπιέζεστε, ώστε να αποβάλλετε από μέσα σας την συσσωρευμένη ένταση και να ξαναχαμογελάσει το χειλάκι σας.

Την Κυριακή, μια τρυφερή πράξη των παιδιών σας, προκαλεί έντονες συγκινήσεις και θέλετε κι εσείς με τη σειρά σας να κάνετε το ίδιο για τη μητέρα σας καθώς διαπιστώνετε πως το μεγαλείο της αγάπης είναι ό, τι πιο σημαντικό μπορεί να έχετε στη ζωή σας. Προσέξτε πιθανές αλλεργίες που θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκεί που πιστεύατε πως θα περάσετε ένα ήρεμο διήμερο με το ταίρι σας μακρά απ’ όλους και όλα, ενδεχομένως να προκύψει μια πρόταση που θα σας δελεάσει και να αλλάξουν τα σχέδια σας εντελώς. Αντί για ρομαντικές στιγμές στην ακροθαλασσιά, μπορεί να βρεθείτε να χοροπηδάτε σε πολύβουα μέρη, αλλά δεν σας χαλάει και πολύ καθώς έχετε ιδιαίτερη ανάγκη να εκτονωθείτε.

Μια αναπάντεχη συνάντηση την Κυριακή με ένα οικείο σας πρόσωπο σας προκαλεί αρχικά λίγη αμηχανία, αλλά στην πορεία είστε γεμάτοι ενθουσιασμό που έχει σπάσει ο πάγος μεταξύ σας. Η αμοιβαία έκφραση συναισθημάτων σας φέρνει ακόμα πιο κοντά και σας δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσετε και πάλι αρμονία στη σχέση σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Κατάλληλες στιγμές για να τονώσετε τις σχέσεις σας με τα οικεία σας πρόσωπα, είτε είναι φίλοι, είτε είναι άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, και όσο κι αν είναι φορτωμένο το πρόγραμμα σας, σίγουρα θα καταφέρετε να ξεκλέψετε κάποιο χρόνο για να τον αφιερώσετε σ’ αυτούς που σας νοιάζονται και κυρίως στη μητέρα σας αν είστε από τους τυχερούς και την έχετε κοντά σας.

Προσέξτε θέματα υγείας ειδικά αν νιώθετε ήδη εξαντλημένοι κι αφιερώστε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε για να ξεκουράσετε το μυαλό και το πνεύμα σας. Αποφύγετε την επίλυση των όποιων διαφορών σας μέσα στο διήμερο, ώστε να μη φορτωθείτε με περισσότερη ένταση απ’ όση ήδη κουβαλάτε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το φορτωμένο πρόγραμμα σας το Σάββατο σας προκαλεί αρκετή αγανάκτηση ειδικά αν σκοπεύατε να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι, αλλά ευτυχώς θα ανταμειφτείτε επάξια με τις υπηρεσίες σας και είναι κάτι που εξισορροπεί κάπως την κατάσταση. Αγορές για το σπίτι και τα παιδιά, καλό είναι να γίνουν με την απαραίτητη σύνεση, ώστε να μπορέσετε να υλοποιήσετε κι άλλα σχέδια σας.

Κάποια ασυνεννοησία την Κυριακή ενδεχομένως να σας προκαλέσει ένταση που θα είναι παροδική, οπότε μη βιάζεστε να προεξοφλήσετε καταστάσεις και κυρίως, μη χαλάτε τη διάθεση σας για λεπτομέρειες.. Ενδεχομένως να παίξουν καταλυτικό ρόλο οι ενέργειες των παιδιών σας που θα ανεβάσουν το κέφι σας κατακόρυφα.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για Τοξότες, Αιγόκερους, Υδροχόους και Ιχθείς στην επόμενη σελίδα

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *