Διαβάστε τι λένε τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Με υπομονή κι επιμονή θα ξεπεράσετε κάποιες απροσδόκητες διακυμάνσεις στα επαγγελματικά σας κι αν πάτε με τη ροή των γεγονότων θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα δίχως περιττές συγχύσεις και δράματα. Καλού κακού έχετε και κάποιες εναλλακτικές λύσεις στο μυαλό σας ώστε να μην έχετε τόσο μεγάλο άγχος για πιθανή αποτυχία.

 

Μετακινήσεις κι εκδρομές είναι μέσα στο πρόγραμμα, οπότε είναι κατάλληλη στιγμή για να επισκεφτείτε τη μητέρα σας σε περίπτωση που ζείτε μακριά της και να της κάνετε μια όμορφη έκπληξη που θα ανεβάσει τη διάθεση της και θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε με τρυφερότητα τα συναισθήματα σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε αποφασισμένοι να αφήσετε στην άκρη κάθε είδους επαγγελματικά και οικονομικά θέματα μέσα στο διήμερο, ώστε να μπορέσετε να αποδράσετε κυρίως νοητικά για να ξαναβρείτε τις δυνάμεις σας και να μπορέσετε να ξελαμπικάρετε. Αποφύγετε υπερβολικές σπατάλες κι έξοδα που δεν θα σας προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό κι επικεντρωθείτε σε ό, τι σας ευχαριστεί έχοντας καλή παρέα που είναι και το πιο σημαντικό για να περάσετε όμορφα.

Την Κυριακή, ενδεχομένως να σας πιάσει μια γλυκιά μελαγχολία στην ανάμνηση ενός αγαπημένου σας προσώπου που δεν είναι κοντά σας πλέον, όμως μια όμορφη έκπληξη από τα παιδιά σας θα σας γεμίσει με χαρά και θα εκτιμήσετε ακόμη περισσότερο το γεγονός ό, τι έχετε κοντά σας αυτούς που αγαπάτε και δίνουν νόημα στη ζωή σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποια εκδρομή ή ένα ταξίδι, επικεντρωθείτε αποκλειστικά σε αυτό, ώστε να βιώσετε την κάθε στιγμή και να πάρετε όλα τα οφέλη, διαφορετικά αν κουβαλήσετε μαζί σας τα άγχη της καθημερινότητας δεν θα έχει και μεγάλη διαφορά ό, τι αλλάξατε απλώς περιβάλλον και παραστάσεις. Κι αν πάλι δεν σκοπεύετε να μετακινηθείτε, απολαύστε τον όποιο ελεύθερο χρόνο σας, αποβάλλοντας κάθε αρνητική σκέψη που σας προκαλεί άγχος.

Την Κυριακή, προσέξτε θέματα μετακινήσεων με το αυτοκίνητο ειδικά τώρα που έσφιξαν οι ζέστες και χάνουν οι περισσότεροι την ψυχραιμία τους στην οδήγηση. Μην αμελήσετε επίσης, να στείλετε ένα μήνυμα αγάπης στον άνθρωπο που σας έφερε στη ζωή και ήσασταν η πρωταρχική του έγνοια για πάρα πολλά χρόνια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συνεχείς πιέσεις που δέχεστε για οικονομικά ζητήματα έχουν αντίκτυπο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από την πλευρά σας αν θέλετε να τις διαφυλάξετε. Η κατήφεια κι ο προβληματισμός αλλοιώνουν τα ευγενή στοιχεία του χαρακτήρας σας, οπότε πρέπει να προσπαθήσετε να ξαναβρείτε τον εαυτό σας με κάθε τρόπο. Μην απομακρύνεστε από τα οικεία σας πρόσωπα και μην σηκώνετε όλα τα βάρη μόνοι σας. Μοιραστείτε τα με κάποιον που εμπιστεύεστε.

Την Κυριακή, εκφράστε την αγάπη σας στη μητέρα σας κι ακόμη κι αν βρίσκεστε μακριά, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δείξετε το ενδιαφέρον σας. Στείλτε μια όμορφη ανθοδέσμη, μια κάρτα ή ένα όμορφο μήνυμα έστω και μέσω υπολογιστή, πάρτε ένα τηλέφωνο και υπενθυμίστε της πόσο σημαντική είναι για εσάς.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τους Λέοντες, τους Παρθένους, τους Ζυγούς και τους Σκορπιούς στην επόμενη σελίδα

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *