ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά σου να πείσεις τους άλλους αλλά και τον εαυτό σου ότι έχεις αλλάξει, τελικά θα πιάσει γιατί οι πράξεις σου θα είναι τελείως διαφορετικές από άλλες φορές και περισσότερο για το καλό σου.
Ερωτικά: Έχεις αναλάβει την ευθύνη σου και δεν περιμένεις από την τύχη και όλο αυτό θα σε αναγεννήσει και θα σε κάνει να επεκτείνεις τα όριά σου. Αν σχετίζεσαι με Καρκίνο ή Αιγόκερω και έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, βιώνεις αυτή την στιγμή βαθιά συναισθήματα τα οποία σε κάνουν να νιώθεις ότι μπορεί να δεσμευτείς με κάτι που ίσως να μην ήθελες. Όσο πιο ξεκάθαρος/η είσαι τόσο πιο καλά θα είναι τα πράγματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να αλλάξεις τα δεδομένα σου και θα το κάνεις με τρόπο έξυπνο και πολύ ανοικτό. Όχι ότι δεν έχεις δυσκολίες, αλλά θα τις δεις από άλλη οπτική γωνία και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μια ειδοποίηση από το εξωτερικό θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Πιστεύεις ότι παρασύρεσαι και δεν πρέπει κατά την γνώμη σου να αφεθείς και να λες πράγματα που πιθανόν να σε εκθέσουν. Χρειάζεται να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις οι οποίες σε κάνουν να δεσμεύεις το δυναμικό σου και να παραμένεις στα ίδια και στα ίδια.
Ερωτικά: Μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα να κάνεις δηλώσεις ελευθερίας γιατί έτσι ίσως να περισώσεις την σχέση σου με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη. Η κτητικότητά σου είναι πολύ δυνατή και αυτή σε εμποδίζει να περάσεις καλά με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Ο Καρκίνος και ο Σκορπιός μπορεί να θέλει να αναπνέει αλλά δεν στο δείχνει για αυτό προτίμησε να το κάνεις από μόνος/η σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η κεντρική ιδέα που κυριαρχεί σε σένα αυτό το διάστημα είναι πως θα ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες και απόλυτες αποφάσεις που σε έχουν κλειδώσει. Αν κάνεις τις ανάλογες κινήσεις θα διαπιστώσεις ότι εύκολα θα ξεφύγεις από την στασιμότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις πάρει αποφάσεις να κινηθείς με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σε σταματήσει και να σε γυρίσει πίσω σε κάτι που δεν έχεις τελειώσει. Σίγουρα δεν πρέπει να αφήνεις μέτωπα ανοικτά γιατί αν δεν τα κλείσεις δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις.
Ερωτικά: Σχετίζεσαι με πολύ κόσμο και μέσα από αυτό μπορείς να εκφράσεις πιο εύκολα όλες τις δικές σου επιθυμίες. Η σχέση με τον Τοξότη είναι πολύ σημαντική γιατί σου δίνει ενέργεια για να προχωρήσεις παρακάτω.
Οικονομικά & Καριέρα: Σχετίζεσαι με πολύ κόσμο και γι’ αυτό προσπαθείς να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και τη σταθερότητα με άτομα που συνεργάζεσαι. Όμως έχεις τις δικές σου τις θεωρίες που αν δεν σε ακούνε μπορεί ακόμα και να συγκρουστείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αναγνωρίζεις ότι γίνονται φιλότιμες προσπάθειες από την πλευρά ατόμων που δεν είχες παλιά εμπιστοσύνη και τώρα όλο και κάτι θέλουν να σου πουν και να σε προσεγγίσουν. Αυτό που είναι πιο εύκολο πλέον για εσένα είναι ότι μπορείς να έχεις εκείνη την ελευθερία που χρειάζεσαι για να ξεπεράσεις ανασφάλειες και φόβους. Να αποφύγεις το παρασκήνιο γιατί δεν θα σου κάνει καλό.
Ερωτικά: Η πιο δύσκολη σχέση για σένα είναι με τον Τοξότη γιατί σε υποχρεώνει να βλέπεις τα πράγματα με ένα τρόπο που πιθανόν να σε φοβίζει γιατί σε βγάζει από το καβούκι σου. Όσο και να μην θέλεις ο Αιγόκερως σε σπρώχνει προς μια πιο βαθιά κατάσταση η οποία πιθανόν να σε κάνει να χάσεις ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ενστάσεις για τον τρόπο που γίνονται τα πράγματα γιατί δεν σου αρέσει πλέον να αφιερώνεις την ζωή και την καριέρα σου σε λάθος στόχους και λάθος ανθρώπους.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τους Λέοντες, τους Παρθένους, τους Ζυγούς και τους Σκορπιούς στην επόμενη σελίδα