ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Μαζεύεσαι γιατί θέλεις όσο μπορείς να αλλάξεις κάπως τα κακώς κείμενα κυρίως τα οικογενειακά γιατί μερικές φορές αμελείς τις αντίστοιχες υποχρεώσεις και πρέπει να τις κάνεις όλες μαζί.
Ερωτικά: Κάνεις ένα γρήγορο απολογισμό και βλέπεις ότι οι ευαισθησίες που κρύβεις μερικές φορές λόγω της φούριας που έχεις σαν άτομο, δεν καλύπτονται και ίσως πρέπει να πιέσεις για να καλυφθούν. Αυτό σίγουρα σου δημιουργεί και κάποιες ενοχές γιατί μπορεί να βλέπεις ότι φταις και εσύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκάζεσαι να κατεβάσεις τόνους και ρυθμούς γιατί μάλλον βλέπεις ότι χρειάζεται κάπου να μαζευτείς αντί να ανοίγεσαι και να είσαι συνέχεια στην ενεργή δράση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Προτιμάς από εδώ και πέρα να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με την οικογένεια και με τους φίλους σου που θεωρείς πολύ δικά σου άτομα γιατί όλα είναι πολύ διαφορετικά, τουλάχιστον σήμερα, και προσπαθείς να ακολουθήσεις το μέσα σου.
Ερωτικά: Έχεις μια συστολή η οποία σου βγάζει συναισθήματα ντροπής αλλά και μιας υπερβολικής ευαισθησίας. Ίσως θέλεις να σε φροντίζουν παραπάνω και εσύ να μην μπορείς να το ζητήσεις. Αν είσαι με Αιγόκερω, θα υπάρχει μια πιεστική κατάσταση και στους δυο σας προκειμένου να σταθείτε στον κοινωνικό περίγυρο και αυτό σίγουρα δεν είναι και τόσο εύκολο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις τι μπορείς να κάνεις και μάλιστα μια παλιά πρόταση που έπεσε στο τραπέζι μπορεί τώρα να σου φανεί με μεγαλύτερα οφέλη. Βλέπεις όμως ότι τίποτε δεν είναι εύκολο και πρέπει να το προσπαθήσεις πάρα πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η δράση σου έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί με τον Ήλιο που μπαίνει σήμερα στο ζώδιο σου, αλλά ενώ έχεις πάρει φόρα, μπορεί να χρειαστεί να ξαποστάσεις για λίγο για να δεις κάτω από το πρίσμα των συναισθημάτων και να επεξεργαστείς σωστά όσα γίνονται γύρω σου γιατί με κάποιον τρόπο πρέπει να πάρεις και αποφάσεις που θα σχετίζονται με την καρδιά σου.
Ερωτικά: Υπάρχει πίεση από έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω για να καταλήξεις μαζί του μέσα από αποφάσεις που μπορεί να καθορίσουν την ζωή σου, όπως το αν κάνεις οικογένεια μαζί του. Αν δεν είσαι έτοιμος/η ακόμα, καλύτερα να το πεις. Αν σχετίζεσαι με τον Τοξότη μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας συναισθηματική εμπλοκή και παράπονα που όμως να μην τα λέει κανένας από τους δυο.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει αναγκαιότητα για οικονομία και για αυτό θα είσαι πολύ προσεκτικός/η σε ό, τι κάνεις. Οι ιδανικές συνθήκες σίγουρα δεν υπάρχουν αλλά έχεις μέσα σου μια καλή αίσθηση ότι όλα μπορείς να τα αλλάξεις προκειμένου να φτάσεις κάπου. Μην ξεχνάς ότι το μυαλό ορίζει πρώτα και μετά έπονται τα υπόλοιπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Κάνεις συνδυασμούς που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες γιατί με τον τρόπο σου θα οριοθετήσεις πράγματα με στόχο να προστατευτείς. Η ιδανική για σένα ενασχόληση σήμερα θα είναι είτε με το σπίτι σου που πρέπει να φροντίσεις, είτε με την οικογένειά σου για να πάρεις και την ενέργεια που σου αναλογεί.
Ερωτικά: Έχεις κάπως μπει μέσα στον εαυτό σου και δεν έχεις και πολύ μεγάλη διάθεση για συντροφικότητα. Όμως θα ξεπεράσεις τα όριά σου και θα έρθεις κοντά με τον Σκορπιό ή τον Ιχθύ. Αν έχεις μπλεχτεί με ένα Αιγόκερω είναι σίγουρο ότι νιώθεις μεγάλη πίεση για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι φιλοδοξίες σου μπορεί να σε πιέζουν να φερθείς διαφορετικά από ό,τι συνήθως και πρέπει να βρεις την ισορροπία ώστε να μη γίνουν λάθη υπερβολής από την πλευρά σου.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τους Λέοντες, τους Παρθένους, τους Ζυγούς και τους Σκορπιούς στην επόμενη σελίδα