ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Οι υποχρεώσεις της οικογένειας σε κάνουν να κινείσαι και να φέρεσαι αρκετά συγκρατημένα όμως και αυστηρά. Ίσως να έχεις επηρεαστεί και από κάποιες άλλες πιο εσωτερικές καταστάσεις και η ευαισθησία σου να έχει κτυπήσει κόκκινο. Πάντως δεν θα δείχνεις το ίδιο πρόσωπο προς τα έξω με αυτό που είσαι στην πραγματικότητα.
Ερωτικά: Όταν παίρνεις το αυστηρό σου ύφος θέλεις με τον τρόπο σου να περάσεις τα δικά σου μηνύματα τα οποία έχουν μια διαφορετική χροιά από αυτό το χύμα και αυθόρμητο που δείχνεις τις πιο πολλές φορές. Η σχέση βέβαια με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω σε κάνει περισσότερο ώριμο αλλά δεν σημαίνει ότι αν δεν υπάρχουν άλλες συνθήκες που να ευνοούν την επικοινωνία, περνάς καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις τα δικαιώματά σου γιατί κάνεις μια στροφή προς το μέλλον και δεν μπορείς να συμβιβαστείς με πράγματα που σου φαίνονται ανώριμα ή παιδιάστικα. Για αυτό αναζητάς συνεργασίες, έστω και για την τρέχουσα περίοδο, που να έχετε την ίδια οπτική γωνία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Τα συμπεράσματα που βγαίνουν από μια ξαφνική γνωριμία που έκανες τις προηγούμενες ημέρες είναι ότι έχεις όλα τα εχέγγυα για να είσαι στο παιχνίδι και να προχωρήσεις για να βρεις την ποιότητα που αναζητάς. Αν πάλι είσαι στο εξωτερικό για κάποιες δουλειές, θα δεις ότι όλα θα ρέουν πιο εύκολα.
Ερωτικά: Έχεις την κατάλληλη συγκράτηση για να δημιουργήσεις ένα ισορροπημένο κλίμα γύρω σου και να μην αφήσεις να βγάλουν άλλα συμπεράσματα για σένα, ενώ εσύ σκέφτεσαι άλλα. Η γνωριμία με Παρθένο θα γίνει κάτω από συνθήκες πολύ περίεργες αλλά τελικά θα δέσει πάρα πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Ζητάς να έχεις εγγυήσεις για αυτό που θέλεις να κάνεις και αυτό σε βάζει να ψάχνεις περισσότερο, ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια ενώ οι εξωτερικές συνθήκες είναι κατά κάποιο τρόπο με το μέρος σου. Εσύ μέσα σου έχεις μια ανησυχία η οποία σε βάζει σε διλλήματα αλλά και σε περισσότερο τρέξιμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η εμφάνιση πολλών και διαφορετικών απόψεων για τη συμπεριφορά σου σε ενοχλούν γιατί γίνεσαι το κέντρο σχολιασμού από συγγενικά σου πρόσωπα που έχουν μεγάλη υπόληψη στον οικογενειακό κύκλο κι εσύ πρέπει να τα αντιμετωπίσεις αλλά κουράζεσαι ψυχικά.
Ερωτικά: Μάλλον σήμερα οι συνθήκες σε σπρώχνουν να χαλάσεις την εικόνα σου και να δείξεις αυστηρότητα ή σοβαρότητα και τελικά δείχνεις ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που αληθινά είσαι. Το κάνεις αυτό για να προστατευτείς και επίσης για να μην γίνεις μπαλάκι πινγκ πονγκ από Καρκίνο ή Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου γιατί βλέπεις ότι θα εκτεθείς και δεν σου αρέσει. Ο λόγος είναι ότι προτιμάς να δείχνεις μια επίπλαστη εικόνα στους συνεργάτες σου γιατί το θέλουν το prestige.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η παρουσία της Αφροδίτης από σήμερα στο ζώδιο σου θα σου δώσει την ευκαιρία να γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η κι εξωστρεφής και θα σου προσδώσει αίγλη και προσωπική γοητεία.
Ερωτικά: Το ότι θέλεις εξ ορισμού να προστατέψεις το δικό σου άτομο σε βάζει πολύ ψηλά. Κάνεις αυτόν τον καιρό σχέσεις που θα τις θεωρήσεις πολύ σοβαρές και αξιόλογες για σένα, ίσως να ζητάς το ιδανικό μέσα σε ένα πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορείς να υποκύψεις σε διάφορες συμφωνίες οι οποίες δεν είναι και τόσο εύκολες αλλά με την δική σου καταλυτική παρουσία, θα γίνουν και θα είναι περισσότερο μέσα στον στόχο σου γιατί σήμερα συγκεκριμένα σου βγαίνει η φιλοδοξία στην επιφάνεια.

Διαβάστε τις προβλέψεις για τους Λέοντες, τους Παρθένους, τους Ζυγούς και τους Σκορπιούς στην επόμενη σελίδα