ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ξεκινάς την ημέρα σου με κέφι και πάνω από όλα με διάθεση να μιλήσεις και να βρεθείς με πολύ κόσμο. Μόνος/η σου δεν θέλεις να είσαι κι όσο περισσότερο ανοιχτείς τόσο καλύτερα θα νιώσεις.
Ερωτικά: Σχεδιάζεις να σηκώσεις το τηλέφωνο και ίσως να πεις περισσότερα από αυτά που πρέπει. Αν είσαι θυμωμένος/η τόσο το καλύτερο γιατί θα ξεσπάσεις, θα μιλήσεις και δεν θα τα κρατήσεις μέσα σου. Αν πάλι είσαι εσύ σε ένα μέρος και το άλλο άτομο αλλού, θα χρειαστεί να βρεθείτε άμεσα για να έρθετε πολύ κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αφήνεις τα πράγματα ελεύθερα και αυτό θα σου δημιουργήσει ένα καλό κλίμα με τους συνεργάτες σου. Πάντως έχεις ανάγκη να συζητήσεις για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μετά την ανυποχώρητη και σταθερή στάση, θα πάρεις θέση και αυτό που θα σκέφτεσαι θα το λες. Αν έχεις στενοχωρήσει κάποιους φίλους σου θα το καταλάβεις γιατί πιθανόν να μην μίλαγες καθόλου και αυτό να δημιούργησε ήδη ένα θέμα επικοινωνιακό.
Ερωτικά: Ενώ κράτησες τα χαρτιά σου κλειστά, τώρα ανοίγεσαι και δεν θέλεις πλέον να κρατήσεις μέσα σου ό, τι σε απασχολεί. Προτιμάς την αλήθεια και κυρίως θέλεις να έχεις ανοικτά αφτιά για να καταλάβεις ακόμα και κάποια λάθη σου. Με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη θα ανοίξεις τελικά μια συζήτηση που ίσως φοβόσουν ότι θα πονούσες αλλά τελικά τα πράγματα θα είναι πιο ανάλαφρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν σου αρέσει να υποχωρείς συνέχεια για αυτό θα ανοίξεις ακόμα και ένα μέτωπο που θα αναδείξει τις προσωπικές σου απόψεις και μάλιστα με πολύ ειλικρινή και ανοικτό τρόπο. Τώρα αν δεν θέλεις να το παρατραβήξεις πιθανόν να μην τσακωθείς και να κρατήσεις διπλωματική θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου θα σου προσφέρει την άνεση και την ευελιξία που θα σου δώσει μια καινούργια οπτική γωνία. Όσο πάντως και να φοβάσαι την μοναξιά τελικά θα το υπερνικήσεις γιατί θα κάνεις καλύτερη επαφή με τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Ενώ θέλεις να κάνεις την ανατροπή και να προχωρήσεις όσο μπορείς πιο γρήγορα, σε κρατάει κάποια προσωπική αναστολή και ίσως πρέπει να το ξεπεράσεις. Αν σε ενδιαφέρει ο Καρκίνος έχε στο νου ότι βλέπετε τη ζωή και τη σχέση από διαφορετική τελείως οπτική γωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να λες ότι θα κάνεις αυτό ή εκείνο τελικά κάνεις μόνο αυτό που μπορείς γιατί είσαι σε φάση που δεν σου αρέσει να πειραματίζεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Βγάζοντας τον εαυτό σου έξω από ένα παιχνίδι που ίσως εσύ να έχεις στήσει χωρίς να το έχεις καταλάβει, ανακουφίζεσαι γιατί επιτέλους θα ξεκουραστείς. Μπορεί να νιώθεις κούραση γιατί το είχες παρακάνει και μην είσαι πολύ ενεργός/η. Ένα βιβλίο ή μια πολύ καλή συζήτηση θα σε ξεκουράσει.
Ερωτικά: Θέλεις να πεις πολλά αλλά έτσι ώστε να μην εκτεθείς γιατί έχεις αρχίσει και καταλαβαίνεις ότι κάτι κάνεις και όλο το πράγμα στραβά. Ίσως υπάρχει μια μεγάλη πίεση μέσα σου για να ξεδιαλύνεις κάποιες απορίες και να μην μπορείς να την κουμαντάρεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Φιλοδοξίες πάρα πολλές αλλά μέσα από συνεργάτες που σε πιέζουν και δεν σε αφήνουν να κάνεις αυτό που θέλεις. Επειδή υπάρχει ένα πλάνο που θα πρέπει να ακολουθήσεις, μάζεψε τις σκέψεις σου για να μην είναι πολύ σκόρπιες και αυτό θα βοηθήσει να ξεπεράσεις τις δύσκολες συνεργασίες.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τους Λέοντες, τους Παρθένους, τους Ζυγούς και τους Σκορπιούς στην επόμενη σελίδα