Διαγωνισμός MAD RADIO 106,2: Κέρδισε καθημερινά μαθήματα Ιππασίας με άλογο για 3 μήνες!

Διαγωνισμός MAD RADIO

Συνολικής αξίας 3.000 €!

 

Σου αρέσει η Ιππασία και μέχρι τώρα δεν είχες την ευκαιρία να δοκιμάσεις;

Θέλεις να έρθεις σε επαφή με το άθλημα αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις;

Μην το σκέφτεσαι άλλο! Το MAD RADIO 106,2 και η Ιλένια Γουίλιαμς σου δίνουν την ευκαιρία να ξεκινήσεις μαθήματα στο πιο κατάλληλο μέρος!

2 νικητές διεκδικούν καθημερινά μαθήματα Ιππασίας με άλογο για τρεις μήνες συνολικής αξίας 3.000 € ο καθένας, προσφορά του Ιππικού Ομίλου Βορείων Προαστίων

Τέλειο! Θέλω να συμμετέχω! Τι πρέπει να κάνω;

Είναι απλό! Στείλε μήνυμα γράφοντας MAD ΚΕΝΟ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σου στο 54981 και ίσως είσαι εσύ ένας από τους δυο τυχερούς που θα κερδίσουν το μοναδικό αυτό δώρο.

Χρέωση 1,49 €/SMS με ΦΠΑ. Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού.

Διαγωνισμός MAD RADIO

Δεν είναι όμως μόνο αυτό!

Με κάθε μήνυμα που θα στείλεις, κερδίζεις μια δωροεπιταγή αξίας 3€ από το ηλεκτρονικό κατάστημα με επώνυμα ρολόγια & αξεσουάρ luxstyle.gr!

Η δωροεπιταγή ισχύει για όλους όσους στείλουν μήνυμα και, σε περίπτωση που στείλεις πάνω από 1 φορά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αθροιστικά τις δωροεπιταγές σου με όριο τα 20€ ανά μέρα και αγορά.

Όροι συμμετοχής στο www.mad.gr

Διάρκεια διαγωνισμού έως 15 Μαρτίου

Αλλά να γνωρίσουμε και λίγο καλύτερα τον Ιππικό Όμιλο Βορείων Προαστίων:

Ο Ιππικός Όμιλος Βορείων Προαστίων ιδρύθηκε το 1987 με σκοπό την καλλιέργεια του αθλήματος της ιππασίας και τη διάδοση του φιλίππου πνεύματος.

Οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται, στη Βαρυμπόμπη Αττικής (πάροδος Λ. Τατοΐου 137), και είναι εύκολα προσβάσιμες από όλες τις περιοχές της Αθήνας. Όλοι οι χώροι του Ομίλου ανακαινίστηκαν πρόσφατα και πλέον θεωρούνται οι πιο σύγχρονες και πλήρεις ιππικές εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και οι αθλητές του λαμβάνουν μέρος με ιδιαίτερη επιτυχία σε όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Επιπλέον, ο Ι.Ο.ΒΟ.Π. διαθέτει το μοναδικό στην Ελλάδα, pony club, όπου οι μικροί φίλοι της ιππασίας, από 4 έως 8 ετών, μπορούν να γνωρίσουν από κοντά το συναρπαστικό άθλημα της ιππασίας και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα με ασφάλεια και δημιουργικότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *